Radoš Bajić otkrio veliku TAJNU serije Selo gori, a baba se česlja: “Neka mi Bog OPROSTI”

Šta se dešavalo iz kulisa popularne serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTS/Printscreen

Serija “Selo gori, a baba se češlj” tokom svog emitovanja obarala je sve rekorde gledanosti, a jedan od najzaslužnijih svakako je glumac Radoš Bajić, koji je režiser i scenarista scerije čija se radnja odigrava upravo u njegovom rodnom selu.

Naime, posle nerverovatne gledanosti u zemlji i regionu, Bajić je otkrio šta se zapravo dešavalo iza kulisa, pa nije krio da su ga u početku odbijala mnoga velika imena našeg glumišta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski – ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je „Selo gori“ krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio!”

Foto: RTS/Printscreen

Ipak, postoji još jedna tajna, a to je da je uloga čuvenog Milašina bila ponuđena nekom drugom, ali suđena legendarnom Mandi.

Foto: RTS/Printscreen

“Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg „Selo gori“ nikada ne bi bilo ono što jeste , neka mu je laka crna zemlja, večno hvala i vječnaja pamjat.

“Sin Dragan pomislio da je to NJEGOV GLAS”: Najpopularniji imitator ekskluzivno za Objektiv (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (3)

  1. Jao pa ta serija ne bi bila apsolutno nista bez pok. Mande. Ja sam je upravo gledala zbog njega i njegove Zlatane.

    Odgovori

Ostavite komentar