Radoš Bajić BRUTALAN prema onima koji osuđuju Lečića: Ne odričem ga se kao mnoge kolege, to je LICEMERNO

Glumac čeka da sud utvrdi šta je istina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Naše poznate ličnosti, a posebno glumci uveliko se oglašavaju i komentarišu slučaj Štajnfeld – Lečić.

Iako još uvek nije dokzano da je Branislav Lečić silovao glumicu Danijelu Štajnfeld 2012. godine, što je za sad njena tvrdnja, njega su već mnogi osudili. Većina glumaca BDP-a potpisalo je peticiju da Lečić više ne igra u predstavama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povodom novonastale situacije oglasio se i glumac Radoš Bajić, koji ističe da je odluka o tome prerano donesena, kao i to da Lečića ne treba osuđivati dok se slučaj ne bude rešen.

Foto: E-stock/Dušan Milenković

Lečića sam nazvao kolegom. Što on i jeste. Za razliku od moralnih gromada koje su ga sa prezirom izopštile iz podela predstava koje je doskora sa njima igrao, ja ga se ne odričem. Jer je to krajnje licemerno. Marketing je čudo. Samo sudskom presudom nekome se može oduzeti pravo na rad. I to u veoma specifičnim slučajevima”, rekao je Radoš, pa dodao:

“Neka Lečić igra svoje predstave dok ne ode na robiju – pa kad sud utvrdi da je počinio zlodelo za koje je optužen, nađite drugog. Neka mu ne presuđuju oni etički apostoli čiji to nije posao. Ima ko će…”, rekao je Bajić.

Obrt tokom saslušanja Branislava Lečića: Evo šta je rekao na optužbe da je SILOVAO, policajci u čudu



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (3)

  1. Osim Radosa i Eve retko ko je od glumaca i glumica pokazao javno da ima m... i pameti i stao na stranu Lecica. A time i Srbije. Interesantno je da je Stajnfeld cekala da se promeni vlast u Americi pa da kaze ko je navodno silovao. Zivi u Americi, snima albanske koprodukcije, u filmu glumi poluprostitutke, nosi majice sa perverznim porukama, aludira na oralni seks a Srbi su zlikovci i silovatelji. Voleo bih da se ispostavi da je psihicki nestabilna a ne da ima toliko zla i tu kolicinu mrznje prema Srbiji (nezavisno od njenog jevrejsko-rusinskog porekla). Bolest joj se moze oprostiti ali to zlo ne.

    Odgovori

Ostavite komentar