SKANDAL! Nurkić veliča džamiju ustaše Pavelića: Čak i muslimani ga mole da ih ne blamira! (FOTO)

Ovu džamiju, koja se nalazi u Zagrebu, podigao je ustaški zločinac Pavelić, poznat po užasnim zlodelima prema srpskom stanovništvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Slavni košarkaš iz Bosne i Hercegovine, koji nastupa za Portland Jusuf Nurkić svojom objavom na društvenim mrežama podigao je veliku prašinu u čitavom regionu.

Ovaj gorostas je povodom Ramazana objavio na tviteru fotografiju džamije, ali ne bilo koje, na njegovu veliku žalost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BiH košarkaš izabrao je “Džamiju poglavnika Ante Pavelića”. Ovu džamiju, koja se nalazi u Zagrebu, podigao je 1944. godine ustaški zločinac Pavelić, poznat po užasnim zlodelima prema srpskom stanovništvu.

Pavelić je zgradu Doma likovnih umetnosti kralja Petra I Oslobodioca izgrađenu 1938. godine pretvorio u džamiju koja je nazvana po njemu. On ju je na kraju i otvorio.

“U slavu i u znak ljubavi spram Alaha Boga Jedinoga, te u znak pažnje prema muslimanima, podiže poglavnik dr Ante Pavelić ovaj velebni hram u glavnom gradu Zagrebu da odani sinovi vitežkog naroda hrvatskoga, iskreni sledbenici uzvišene vere Islama, skrušenom molitvom jačaju pregalačke snage u borbi za odbranu i napredak lepe svoje domovine Nezavisne Države Hrvatske, koja da bi vazda sretna bila”, piše na ulaznim vratima ove džamije.

Nurkić je svojom objavom šokirao i sunarodnike, koji ga mole da ih ne bruka.

Jeziva povreda najboljeg Jokićevog saigrača: Jecaji odzvanjaju praznom halom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar