OBJEKTIV NAGRADNI KONKURS

Objektiv POKLANJA: Vikend iz snova je pred vama, evo kako da OSVOJITE vrednu nagradu i zakoračite u raj

Nagrada u prvom krugu je vikend za porodicu u luksuznom hotelu "Tonanti” u Vrnjačkoj Banji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nema većeg bogatstva od dece i njihovih nasmejanih lica, a Objektiv kao najmlađi dnevni list, koji svakodnevno promoviše natalitet, želi da upozna i nagradi mališane i njihove mame i tate!

Pozivamo roditelje dece rođene od 1. januara 2015. godine i mlađe da učestvuju u konkursu “Budućnost Srbije u Objektivu”, na kojem će biti izabrane najlepše fotografije vaših mališana. Sve što je potrebno jeste da nam fotografiju vašeg naslednika ili naslednice pošaljete na mejl: [email protected], uz pisanu saglasnost da možemo da je objavimo, vaše ime i prezime, mesto u kojem stanujete i broj telefona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve fotografije dolaze u obzir – sa putovanja, iz parka, kod kuće, ali svakako da će one najkreativnije imati najveće šanse za osvajanje mnogobrojnih vrednih nagrada koje smo pripremili za vas i vaše mališane.

U prvom krugu konkursa, svake nedelje autore najlepše fotografije nagradićemo vikend putovanjem u Vrnjačku Banju za dve osobe i dete, u najluksuznijem hotelu u Srbiji “Tonanti”.

Odmor za sva čula čitave porodice nalazi se u samom centru srpske kraljice banjskog turizma, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Svake nedelje nagrađivaćemo po jednu porodicu koja će uživati u velelepnoj akva-zoni koju, pored bara, čine bazeni, dva džakuzija, igraonica, razne vodene atrakcije… Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara. Pored opuštanja u vodenim čarolijama, nagrađeni će uživati i u izvrsnoj trpezi najboljih kuvara naše zemlje, čiji su specijaliteti, pored spa-centra, zaštitni znak velelepnog hotela “Tonanti”.

Od odmaranja u ovoj savršenoj oazi deli vas samo nekoliko škljockanja telefonom ili foto-aparatom! Srećno i pišite nam!  



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar