Odlazim iz Vojvodine: Lalatović presekao i doneo veliku odluku – još jednom je udario na klub!

Dosta mu je svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović još jednom je ponovio da neće ostati u ovom klubu po isteku ugovora na kraju sezone.

Njegova ekipa je savladala Zlatibor u ponedeljak sa 2:1 i vratila se na treće mesto u Superligi Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čestitam igračima Zlatibora na dobroj utakmici. Branili su se veoma organizovano, pretili iz kontri, ali mi smo ipak uspeli da pobedimo i vratimo se na tu treću poziciju posle pada na četvrto mesto. Iako smo izborili plasman u Evropu 10 kola pre kraja, bila je to tragedija za neke i nekima je očigledno smetalo što smo pali za jedno mesto – rekao je Lalatović.

Dobro je poznato da Lalatović nema dlake na jeziku, pa je otkrio da jedan deo uprave želi da on ostane, a drugi ne.

– Žao mi je što su neki novinari protiv mene i onoga što ja kažem, odnosno zabranjeno im je da napišu šta ja pričam. Video sam naslov da sam ja protiv uprave kluba, a ja to nisam rekao, već da me jedan deo uprave kluba želi, a drugi ne. Žele me ljudi poput Bajatovića i Aproa, a ne onaj deo koji polaže račune predsedniku države. Zato ne želim da se piše da sam ja ,,nečiji“ trener, ja sam svoj trener. Moj predsednik kluba kada dođe i kada mu zatražimo nešto, on kaže da mora da prvo da se obrati Bajatoviću… Onda tako predsednik kluba može da bude i moj otac – iskren je Lalatović.

Trener ,,lala“ je još jednom ponovio da ima želju da ostane u Novom Sadu, ali da to neće uraditi zbog pojedinih ljudi. Takođe, istakao je da se o njegovim poduhvatima ne piše onoliko koliko bi trebalo.

– Želim da ostanem, ali neću ostati… Žao mi je što sada nemam statistiku ovde da pročitam šta sam ja uradio za Vojvodinu. Kada nešto urade treneri Zvezde i Partizana o tome svi piše, a o mojim statitikama, koje su ogromne – ne. Niko za 100 godina neće uraditi ono što sam ja ovde. Još jednom, ja neću ostati ovde, zahvalio bih se Ljubi Apru i Bajatoviću na podršci. Pojedini ovde u klubu ne znaju ni da ima 11 igrača u startnoj postavi jednog tima. Oni meni pričaju onda o fudbalu…

SL: Rad ponovo pobedio i sve je bliži opstanku, Vojvodina smenila Čukarički sa trećeg mesta!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar