Devojka došla kod ginekologa, pa doživela ŠOK: Zbog onoga što je doktorka rekla, dečko ju je ODMAH ostavio

Njenu ispovest prenosimo u celosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ginekolog/ Ilustracija Foto: Printscreen / Youtube / Promedus Sp.zo.o.

Internetom kruži ispovest ginekologa koja je mnoge šokirala, a tiče se jednog pregleda na koji je doktorki došla devojka koja želi da postane majka, ali ipak to joj se nije ostvarilo zbog onoga što je doktorka rekla njenom vereniku.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ginekolog sam i skoro mi je došla na pregled devojka sa svojim verenikom. Svadbu su odložili zbog pandemije, ali žele dete jer je ona već prešla 35-tu godinu. Nakon što sam obavila potrebne analize i popričala malo sa parom, zamolila sam da ostanem nasamo sa devojkom. Međutim devojka je insistirala da dečko ostane. A onda sam joj rekla da trudnoća može biti dodatno rizična jer je ona gojazna osoba i da bi trbelo prvo da se posavetuje sa nutricionistom.

Apsolutno se može desiti da dete bude zdravo i da nema nekih posledica, ali moja obaveza kao doktora je da je posavetujem i ukažem na rizike. Dečko je gledao belo kao da uopšte nije svestan da je njegova devojka gojazna, dok je devojka imala histeričan napad.

Pošto živimo u malom gradu čula sam da ju je dečko ostavio jer je “debela” i da ona krivi mene. Iskreno u šoku sam.” rekla je doktorka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Glupa ,primitivna i nestrucna doktorka,,kao da nije cula za porodjaj carskim rezom,,,ovde gojaznost nije problem za nosenje bebe a ni za porodjaj,,doktorka je zaradila diplomu u klasi " kanape"

    Odgovori
  2. Ko zna na kakv nacin je dr iznela svoje misljenje kao strucnjak. Nekada su dr bas neuvidjavni. Pitanje je I da li je dr udata.

    Odgovori

Ostavite komentar