Doživeo strašnu povredu protiv Zvezde, u veštačkoj je komi: Cela Srbija se moli za ovog dečaka! (VIDEO)

Posle sudara sa golmanom završio je u bolnici sa teškim povredama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Zvezda TV

Mladi fudbaler Kikera Miloš Đurović na jučerašnjoj utakmici kadeta Crvene zvezde doživeo je užasnu povredu nakon koje je odmah prevežen u bolnicu.

Posle sudara sa golmanom Zvezde završio je u bolnici sa teškim povredama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je sada i njegovo stanje. Skener glave mu je nekoliko puta urađen i na snimku nema nikakvih promena. Danas će biti urađena magnetna rezonanca. I kako saznaje blic, ove večeri će se saznati da li postoji ikakva povreda koja bi mogla da utiče na nastavak njegovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Treneri i drugari iz Kikera pozivaju sve dobre ljude da se mole za njegovo zdravlje i da se sve dobro završi i da se Miloš oporavi od teške povrede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiker vesti (@kiker_vesti)

“Draga Kiker porodico, prijatelji… I svi vi, znani i neznani, u ovim najtežim trenucima od osnivanja naše Kiker Kraljevo porodice, koristimo priliku da se zahvalimo svima vama na pruženoj podršci, brigi, nezi… Našem Milošu i njegovoj porodici. Koristimo ovu priliku i da vas zamolimo da Milošu i njegovoj porodici pored molitve i podrške pružimo neophodan mir da Miloš i ovu utakmicu pobedi. Pobedićeš! Jer ti si lav”, stoji u klupskom saopštenju uz potpis “Kiker porodica”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar