Povratak u prošlost: Britanac govorio o Zvezdinoj tituli iz Barija, a tu je bio i čuveni štoper!

Podsetili se najvećeg uspeha crveno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto. FK Crvena zvezda

Interensantan tekst osvanuo je ove nedelje na poznatom britanskom portalu ” inews.co.uk”, a autor ovog teksta Sajmon Hart dokatakao se Crvene zvezde i osvajanja Lige šampiona 1991. godine.

On je tom prilikom intervjuisao legendu crveno-belih Miodraga Belodedić. Povod za taj razgovor sa njima bio je nova najava da će UEFA uskoro da proširi broj učesnika u Ligi šampiona, ali tako da još više prostora dobiju klubovi iz pet najbogatijih liga. Biće to veliki korak ka zatvaranju vrata elitnog takmičenja za ekipe poput Zvezde, koju je Hart nazvao kao “tim sa ponosnom prošlošću, ali premalo penija”:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bilo je to ogromno iznenađenje. Otputovali smo u Minhen i odigrali otvorenu utakmicu. Igrali smo napadači. Imali smo puno samopouzdanja, pošto nismo izgubili nijednu utakmicu. Trener Ljupko Petrović nam je rekao “sa vama ću da pričam samo o defanzivi”. Ofanzivno je trebalo samo da igramo svoju igru, sa igračima poput Siniše Mihajlovića, Darka Pančeva, Dejana Savićevića, Vladimira Jugovića i Roberta Prosinečkog to nije bilo teško”, rekao je Belodedić.

Zvezdini “bonusi” pali na ispitu i moraće na popravni: Stanković okupio decu da ispravi stvar!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar