Iza NAJTUŽNIJE pesme pevača Granda krije se tragična sudbina: Pesma o devojčici tera SUZE na oči (VIDEO)

Stihovi pesme pisani su po istinitom događaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Nemanja Nikolić optevao je jednu od najtužnijih pesama u svojoj karijeri, a svaki stih posvećen je nesrećno nastradaloj devojčici Ivi, koju je lično poznavao.

Naime, detinjstvo devojčice Ive iz Niša spletom nesrećnih okolnosti naglo je prekinuto, a njeni roditelji imali su želju da ona ima svoju pesmu. Iva je bila razdragana devojčica, imala je dar od Boga da pomaže ljudima, ali ne i sreću da sutra zasnuje svoju porodicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ivin otac autor je nove pesme Nemanje Nikolića, a ponet bolom zbog tragičnog događaja koji ga je zadesio svaki stih posvetio je upravo njoj – svojoj ćerki.

“Ja sam tu devojčicu poznavao dok je još bila beba. Njeni vršnjaci igrali su se telefonima, ona, pošto je bila kratkovida, nije dobro procenila i pala je sa zgrade. Njen otac je inače moj prijatelj, otac koji nikada nije pisao nijednu pesmu, napisao je stihove o njoj, a želeo je da ih upravo ja otpevam”, rekao je Nemanja, te otkrio kako se osećao kada je prvi put pročitao stihove pesme.

Malo ko zna da je OVA pesma posvećena Ceci: Ni ne slutite kako je nastala (VIDEO)

“Strašno, čak je i tekst prepravljan, bilo je to još teže napisano. Njeni roditelji su želeli da ona ima svoju pesmu, ja sam im ispunio tu želju. Oni su sada presrećni”, rekao je pevač.

Poslušajte pesmu, koja će vas sigurno dotaći do srži.

OVA pesma bila je namenjena Đorđu Balaševiću: Mile Kitić je OTEO i danas je njegov veliki hit (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar