Sina Toma Henksa devojka optužila za ZLOSTAVLJANJE! On se branio SRAMNIM rečima: Htela je da izvuče novac

Optužio je čak i za napad

Foto: Printscreen/ Instagram

Sin slavnog glumačkog para, Toma Henksa i Rite Vilson, Čet Henks (30), je progovorio prvi put u javnosti nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska zbog navodnog zlostavljanja u vezi.

Naime, Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uznemireni muzičar rekao je da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

 

Prošle nedelje procurio je video snimak u javnosti na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Henks je usnimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na svom čelu.

On je vikao na svoju bivšu devojku da je pokušala da ga napadne nožem, a u pozadini Parkerova je negirala optužbe.

“Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter”,  napisao je Čet na Instagramu.

Foto/PrintScreen/Youtube

Nedavno, Henks je podneo civilnu tužbu protiv Parkerove tvrdeći da je od njega ukrala novac “kako bi platila putne troškove za nju i njenog prijatelja”, kao i da je koristila njegovu kreditnu karticu kako bi platila stanarinu koja košta više od 5.000 američkih dolara”.

Henksov advokat Marti Singer se oglasio nakon skandala:

“Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa sa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija”, zaključio je advokat.

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar