Tozovčev kum otkrio malo poznate detalje: Evo čiju fotografiju je pevač nosio u džepu do POSLEDNJEG DANA

Bili su bliski ceo život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ZK Munja

Juče nas je, na veliku žalost čitavog regiona, napustio legendarni pevač narodne muzike, Predrag Živković Tozovac.

Tozovac je preminuo u 85. godini, na Vojnomedicinskoj akademiji, od posledica koronavirusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ratko Rađenović, venčani kum legendarnog pevača, u emotivnoj ispovesti kaže da više ništa neće biti isto, te da će mu najbolji prijatelj faliti svakoga dana.

“Poslednji put sam ga video pre tri i po nedelje, pre nego što je otišao u KBC „Dragiša Mišović“. Činilo se da će se izvući jer su ga otpustili na kućno lečenje, međutim stanje mu se naglo pogoršalo i prebačen je na VMA”, priča drhtavim glasom pevačev kum.

Foto: Printscreen/ KurirTv

“Mi smo bili najbolji prijatelji. Družili smo se čitavog života, ali poslednjih 20 godina intenzivno. Nedostajaće mi naši razgovori, njegovi saveti. On je bio najinteligentniji i najbolji čovek kojeg sam ikada upoznao”, kaže on.

“Bio je najveći ljubitelj života, pionir življenja. Zapravo, bio je sublimacija inteligencije, emocije i pameti. U novčaniku je nosio fotografiju svog oca kojeg su streljali kada je imao samo 5 godina. Zamislite kakav je to bio čovek, koji je do smrti nosio fotografiju oca kojeg praktično nije ni poznavao. Bio je pun empatije i od ljubavi satkan. Iz životne tuge i rapsodije, napisao je najlepše ljubavne pesme “,  govori Rađenović o svom kumu sa puno emocija.

Doneta ODLUKA: Evo gde će biti SAHRANJEN Tozovac



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar