IZGUBILA PRIJATELJA

Lepa Lukić TEŠKO podnela smrt Tozovca: KUKALA sam u četiri zida koliko me je glas nosio

"Nema emisije da se snima za novogodišnji program, a da ja nisam snimala sa njim", pričala je Lepa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Proslavljeni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je danas od posledica koronavirusa u 85. godini života.

Pevač je, kako navode mediji, u petak pušten iz KBC “Dragiša Mišović”, gde se borio sa koronavirusom od početka marta. Međutim, u nedelju mu se stanje pogoršalo, te je završio na VMA, ali, uprkos borbi lekara, izgubio je život 6.aprila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegova smrt potresla je brojne njegove kolege, a posebno pevačicu Lepu Lukić, kojoj mu je bila bliska prijateljica.

“Vi ste mi javili, ja sam spavala. Kad ste mi javili ja sam skočila i kukala u 4 zida kako me je glas nosio. Toliko sam kukala za njim, palo mi je teško. Bila sam u kontaktu sa njegovom ženom Mimom. Ona mi je pričala da je bolje i da treba da bude što duže u bolnici. Ona me zvala u petak i rekla mi je da je izašao ja sam skakala od sreće. Jutros čujem da je umro, teško mi je to palo, da ne misle ljudi da ja to pričam zato što je umro. Nema emisije da se snima za novogodišnji program, a da ja nisam snimala sa njim”, rekla je Lepa u “Pulsu Srbije” i dodala:

Tozovac se oženio Mimom nakon JEZIVE noćne more: Pogledajte kako je SLAVIO kad je rekao “da” (FOTO+VIDEO)

“Bio je šmeker, dugovit, svi su ga voleli, fanovi su nam radili slike. Sve slike imam u kući, palo mi je teško. Zvala sam njegovu ženu, sve nas je iznenadilo. Sećam se da smo preko estrade putovali autobusom po koncertima, to je bilo takvog smeha i druženja, danas to ne postoji. On, ja i Era smo zabavljali ceo autobus. Zbivao je šale na svoj račun. Bio je voljen i omiljen. U takvoj smo situaciji da su mnoge poznate ličnosti otišle. Njegova žena mi je rekla da je imao upalu pluća. Nisam znala da je vraćen u bolnicu, znala sam samo da je izašao. Poznajem ga mnogo, mi smo iz istog kraja”.

PRINT
Foto: Pritnscreen/Instagram

Lepa se osvrnula i na pevačev privatni život, te otkrila da nije mnogo detalja sa njom delio.

“Nije mi ništa posebno pričao, njemu je najteže bilo to kada je izgubio oca, majku je mnogo voleo, ja sam ga zbog toga najviše volela. Naše majke smo gledali u starosti, i teško je podneo njenu smrt, u to sam upoznata”, rekla je Lepa, a onda je spomenula Tozovčevu ljubav sa Mimom.

Osvanuli SRAMOTNI komentari na SMRT legendarnog pevača: Evo šta pričaju za pokojnog Tozovca (FOTO)

“On je sa Mimom bio dugo, čula sam i da su se venčali. Ta je žena njega držala, mislim da ga majka ne bi gledala tako kao što je ona, on je njoj zahvalan bio. Ja sam bila svedok njihove ljubavi. Nisu se venčavali do sad, ali on je shvatio da je šteta da se ne venča i da joj ostavi jer je zaslužila”, rekla je Lepa.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar