Svetlana je kupila šerpu u “Tehnomaniji”, pa doživela PRAVI UŽAS: Plakala sam danima i pila sedative (FOTO)

Kako ističe, odmah je odlučila da isproba novu šerpu, pa je zakuvala čorbu, ali posle nekoliko minuta krčkanja usledila je prava drama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kad je pre dve nedelje Beograđanka Svetlana L. (32) poručila dve šerpe, dva tiganja i nož marke „Teksel” u lancu prodavnica električnih i elektronskih uređaja ,,Tehnomanija”, nije mogla ni da pretpostavi da će joj ova odluka toliko zagorčati život da će morati da posegne za sedativima.

Naime, ova mlada domaćica navodi za Objektiv da je sve platila unapred, a da su joj prvo stigli jedna šerpa i nož. Kako ističe, odmah je odlučila da isproba novu šerpu, pa je zakuvala čorbu, ali posle nekoliko minuta krčkanja usledila je prava drama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vatra nije bila jaka, lagano se krčkalo, a kad sam odlučila da promešam povrće, stakleni pokopac mi je eksplodirao u ruci! Toliko sam se uplašila da sam vrisnula iz sve snage. Staklići su bili po čitavoj kuhinji, a od šerpe je ostao samo obruč na tepihu i ručka u ruci. Samo zahvaljujem bogu što je moja beba bila u drugoj sobi, pa nije neposredno videla eksploziju. Toliki šok nikad u životu nisam doživela, plakala sam dva dana, a morala sam da uzmem i sedative. Čistila sam sve stakliće, ali oni su i dalje tu, toliko ih ima – navodi naša čitateljka.

Piše: Nikolina Marić

Nastavak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Ovo je prvi komentar koji sam ikada postavila. Tolika je moja zelja da se potvrdim da je Tehnomanija najgora i najneprofesionalnija firma na ovim prostorima. Od slanja ostecenog kuvala za vodu preko reklamacije neispravne pegle pod garancijom, svako iskustvo s njima je bilo mucno i neprijatno. Nazalost, agonija sa peglom i dalje traje. Kol centar, osoblje u radnji, servis, nema nijedan zadovoljavajuci element usluge koju pruzaju klijente. Cak i da su najpovoljniji, a nisu, preporucujem vam da ih zaobilazite u sirokom luku.

    Odgovori
  2. Gospođo, ako ste dva dana plakali zbog ovoga i pili sedative moram da Vas obavestim da imate ozbiljne psihičke probleme.

    Odgovori

Ostavite komentar