Želite guste i duge trepavice? U samo tri koraka do ZAVODLJIVOG pogleda

Rešenje je i u prirodi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Engin_Akyurt

Gustim i dugim trepavicama teži gotovo svaka žena. Ako želite da ih imate, obavezno je da određene preparate svrstate u deo svoje svakodnevne nege lica.

Kao posledica raznih promena u telu, pre svega hormonskog statusa, ali i zbog neadekvatnog i grubog skidanja šminke sa očiju, ponekad naše trepavice i nisu tako guste kao što bismo mi želeli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uz pomoć nekoliko saveta možete da imate savršene trepavice, zbog čega će vaše oči izgledati zanosno.

Ako imate problem sa retkim trepavicama koje konstantno opadaju, treba da počnete da koristite prirodno ulje.

Bosiljak za pluća
Foto: Pixabay/Seksak Kerdkanno

Najbolji preparat koji u samo nekoliko dana dovodi do rasta novih trepavica je ricinus. Bogat je sastojcima koji utiču na brži rast kako kose, tako i samih trepavica. Dovoljno je da prepodne ili predveče prstima nanesete malo ulja na trepavice. Vodite računa da nakon upotrebe ulja ruke pažljivo operete jer je ono prilično lepljivo.

Kao zamenu za ricinusovo ulje, možete koristiti čičak ili ulje od kajsije. Ono što je dobro, većina njih je lako dostupno, te ih možete nabaviti u svakoj apoteci.

 

Foto: Freepik/valuavitaly

Da bi vaše trepavice nakon što porastu izgledale lepo i negovano, svako jutro ih češljajte. To možete činiti bilo kojom manjom četkicom.

I za kraj – koristite serume za trepavice. Da biste odredili koji serum je dobar za vas, najbolje je da se obratite kozmetičaru.

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar