ZVANIČNO: Marko Pantelić preuzeo Fudbalski savez Srbije

Biće na čelu Saveza do daljeg

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić do izbora novog predsednika obavljaće sve poslove iz nadležnosti prvog čoveka Saveza, saopšteno je posle današnje sednice Izvršnog odbora FSS.

“U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao zamenik predsednika Marko Pantelić. Izvršni odbor konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika FSS. Izvršno odbor je konstatovao da će Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, u skladu sa pravilima propisanim čl.49 i 50. Statuta FŠ, do izbora novog predsednika obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika FSS, odnosno zastupnika FSS, pošto je u skladu sa odredbama Statuta FSS već upisan kao zastupnik FSS u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre”, navodi se u saopštenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pantelić već neko vreme, kao zamenik predsednika, praktično obavljao sve iz nadležnosti predsednika, a posebno važna bila je njegova uloga u dovođenju Dragana Stojkovića Piksija za selektora.

Izvršni odbor FSS, takođe je izrazio zadovoljstvo zbog odličnog starta A reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022. i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima.

Izvršni odbor FSS je izrazio zadovoljstvo zbog odličnog starta „A“ reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022. i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima. Pored toga, usvojen je finansijski plan za 2021. godinu i doneo  odluku o snimanju svih utakmica Omladinske i Kadetske lige Srbije, sve u cilju regularnosti i afirmacije fudbala u mlađim kategorijama.

Izvršni odbor je odlučio da 30 dece sa Kosova i Metohije budu gosti u kampovima FSS u narednom periodu.

Pantelić se tri sata izvinjavao Vidiću: Kokeza ga je naterao da uradi užasnu stvar!Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (3)

  1. Kako Pantelic da bude predsednik FSS kad je radio sa Kokezom u semi sa svim i svacim jer ga je kako je rekao Kokeza primorao...Sigurno je da mu ja neverujem na jednoj takvoj Laznoj gluposti ali su mu poverovali celnici tog saveza koji su ga izabrali...zalosno i bedno i zbog toga cemo snositi posledice jer nismo u stanju da ocistimo lopovluk,i navijacke bande koje su uvucene u taj tezak kriminal gde se zna ciji su navijacki delovi Grada i pod cijom upravom..

    Odgovori

Ostavite komentar