Redak SNIMAK Cece i Arkana: Igraju tokom BOMBARDOVANJA, a ovako je pevačica odbrusila NATO-u (VIDEO)

Na koncertima na Trgu republike našle su se mnoge naše velike zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ youtube

Ove godine, tačnije 24. marta navršilo se tačno 22 godine od bombardovanja tadašnje Savezne Republike Jugoslavije od strane Nato pakta.

Protiv bombardovanja, u znak protesta i solidarnosti, tada su, 1999. godine, na Trgu republike u Beogradu, bili organizovani zajednički koncerti naših velikih pevačkih zvezda, a svako od njih nosio je posebno obeležje, tako zvani “target” kojim su simbolično bili žive mete agresoru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Ceca Slavković, Dragan Kojić Keba, samo su neki od naših velikih zvezda koji su pevali na Trgu i time još jednom pokazali hrabrost ali i lojalnost državi i narodu kao i patriotizam.

Naravno, na ovaj nastup Ceca je došla u pratnji svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, a mi smo pronašli snimak na kome su njih dvoje.

“Nije bitno koja je sila ispred nas, sa kakvim namerama. Najbitnije je šta mi branimo, koje su svetinje u pitanju, a jasno je svima da je to Kosmet, jer je to srpska zemlja, srce Srbije i svi ćemo ga branti”, rekla je Ceca, a zatim je usledio kadar na kome se ona i pokojni Arkan drže za ruke i igraju zajedno.

Deo na kome su Ceca i Arkan pogledajte u sledećem snimku od 3:22 minuta.

U Arkanovoj kući postoji SLIKA na kojoj nisu ni Ceca, ni deca – evo o kome je reč



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. NIJE TO ARKANOVA KUĆA VEĆ NJEGOVE BIVŠE SUPRUGE NATALIJE. I NIJE JE SAGRADIO ON. DOTIČNI JE SAMO PRISVOJIO. TUŽNO

    Odgovori

Ostavite komentar