Strahota u Splitu: Žena (44) isekla svoju devojku (43) jer nije htela da imaju odnos kad su “ostale same”

Žrtva je rekla da im ovo nije prvi put da su se posvađale ili potukle i da nije zainteresovana za krivično gonjenje jer je nakon ovoga njihov partnerski odnos gotov

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Splitska policija podnela je krivičnu prijavu protiv 44-godišnjakinje iz Splita, i to zbog sumnje da je svojoj dugogodišnjoj partnerki nožem zadala povrede samo zato jer ova nije s njom htela da ima seks, navodi Slobodna Dalmacija.

Za ovo je delo, obzirom da je počinjeno prema bliskoj osobi, zakonom predviđena kazna zatvora od jedne do tri godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, prema krivičnoj prijavi, početkom marta su ona i njena godinu dana mlađa partnerka, s kojom je više godina u zajednici, bile u večernjim satima u stanu u Splitu u kom žive zajedno s majkom prijavljene 44-godišnjakinje i njenim vanbračnim partnerom.

Negde pre ponoći tog dana, kad je majka izašla da prošeta psa, a njen je partner spavao u sobi, 44-godišnjakinja je poželela sa svojom partnerkom da vodi ljubav.

Vitlala nožem pred žrtvom

Ali, ovoj to nije bilo po volji pa ju je odbila, na šta se “napaljena” partnerka očito ražestila. Iz kuhinje je uzela kuhinjski nož dužine oko 20 centimetara pa je njima vitlala ispred žrtve.

Skinula joj je, po policijskoj prijavi, majicu na bretele pa ju je nakon toga više puta nožem izrezala po telu zarezavši joj leđa, zglob, ruku… To nije bilo dovoljno pa ju je u besu opalila nogom u glavu i uzela joj novčanik s dokumentima.

Bila pijana

Napadnuta je žena u bolnici potražila lekarsku pomoć pa su joj utvrđene lakše telesne povrede. Nakon dojave iz bolnice, interventna policija je pozvana na teren pa je nasilna 44-godišnjakinja bez primene sile uhapšena u jednoj od soba stana.

Ona im je rekla, saznaju mediji, da je bila ljuta zbog odbijanja seksa i pod uticajem alkohola.

Žrtva je, pak, rekla da im ovo nije prvi put da su se posvađale ili potukle i da nije zainteresovana za krivično gonjenje jer je nakon ovoga njihov partnerski odnos gotov.

Amerikanci dali CRNU PROGNOZU za Hrvatsku: Imaćete ukupno više od 8.000 umrlih i 3.000 obolelih dnevno



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar