Otkrila kameru u dečjoj sobi, pa na monitoru dobila užasnu poruku: Zapanjila se saznavši KO ih posmatra

Ni na kraj pameti joj nije bilo da je reč o toj osobi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/StaceyPennant

Stejsi Penant, majka dve male devojčice iz Viksonsina otkrila je sasvim slučajno da u njihovoj sobi postoji instalirana kamera.

Stejsi, koja uglavnom živi sa majkom i devojčicama, budući da joj muž radi u Mičigenu, zbližila se sa nekoliko komšija koji su joj pomagali sa ćerkama.

Anđela tverkovala pred kamerama, a onda joj je ULJEZ ušao u kuću: Usledila je ŽESTOKA reakcija (VIDEO)

Ipak, ni u snu nije očekivala da će otkriti da je jedan od komšija, tinejdžer koji živi prekoputa uspeo da prilikom boravka u njenoj kući instalira kameru, a onda je i hakuje.

“Primetila sam u ćošku sobe, pored zidnog sata neku crnu tačku koja mi je izgledala nekako neprirodno, kao da nije pre bila tu. Bila je prečnika centimetar-dva i prišla sam da vidim šta je. Tada sam se frapirala. Neko je posmatrao moje ćerke i mene dok smo boravile u sobi, pošto zajedno spavamo. Pozlilo mi je, ali nisam klonula. Znala sam da moram odmah da otkrijem ko je u pitanju“, napisala je na Fejsbuku.

Vraćajući film unazad, Stejsi se setila da je bilo trenutaka kada je njena majka bila sama sa ćerkama dok je ona radila i da su tada često dolazile komšije “na kafu i keks”.

“Majka mi je prisećanjem pomogla da vidimo ko bi to mogao da bude. Sumnjala sam na dvojicu očeva, ali ne i na sina jednog od njih koji je prekoputa. Kada mi je pa on bio u kući? Dok sam tako proveravala ko je, on me je očito ‘provalio’ da sam se uzvrtela u kući, pa mi je na upaljenom kompjuteru na monitoru iskočila poruka! Pisalo je ‘nikad nećeš otkriti’. Tu sam tek poludela od besa. Pozvala sam kolegu koji poznaje dosta stručnjaka iz IT posla i preko jednog od njih uspela sam da otkrijem da je haker komšijin sin“, istakla je Stejsi.

Na kraju je dodala da kad je slučaj prijavila njegovim roditeljima oni su oštro odbili optužbe tvrdeći da sam ih uvredila za ceo život. Mali je, međutim, znao da sam mu na tragu i narednog jutra se pokupio i kao, negde otputovao. Slučaj sam potom prijavila policiji i za nekoliko dana je priveden. Sve je priznao”, dodala je Stejsi.

Apelovala je na druge roditelje da obrate pažnju KOGA puštaju u kuću i da uvek moraju da znaju s kim u svoja četiri zida imaju posla jer izgled i maniri nekoga mogu i te kako da prevare.

Ležala GOLA i gledala TV: Ugledala JEZIVO lice kako je posmatra s prozora, pa učinila najluđu stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar