OBJEKTIV ISPOVEST

ŠOK OGLAS domaćice (40) iz Barajeva: “Želim neko da me RAZDEVIČI, redovno se šišam, hoću nekog JAČEG”

Domaćica iz Barajeva za Objektiv navodi da sanja nekoga ko će je zadovoljiti, ali i pomoći joj da brine o majci, koja ima 126 kila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daniela Buoncristiani / Cultura RF / Profimedia

Danas na internetu i društvenim mrežama možete pronaći oglase na kojima se traže stanovi, automobili, garderoba, a jedna Barajevčanka je odlučila da u četrdesetoj godini potraži muškarca koji će je oženiti, ali i razdevičiti! Ova domaćica, čije je ime poznato našoj redakciji, kaže za Objektiv da su mnogi pokušali da je iskoriste i da zato ne želi da se predstavlja javnosti.

– Komšinica me navratila da preko oglasa tražim muža. Nigde ne izlazim iz kuće pošto se brinem o nepokretnoj majci. Zato mi treba muška ruka da mi pomogne oko kućnih poslova, ali i oko nje. Ona je krupna žena od 126 kilograma, a u kolicima. Treba je odvesti do kupatila – priča M. R. prisećajući se perioda kada joj je otac bio živ.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ŽELJNA SEKSA

Oglas ove udavače odmah je privukao pažnju jer je, tražeći muža, napisala da je nevina i da želi sa pravim muškarcem da izgubi nevinost.

– Nisam dosad vodila ljubav. Nisam htela svakom da se dam. Uredna sam, čista, redovno se dole šišam, pratim najnovije trendove. Ne brijem noge. Željna sam seksa, da probam i ja kako  to izgleda. Zato neću matorca, nego nekog jačeg, da može da me podigne i zavrti – priča domaćica, naglašavajući da joj imovinski status budućeg mladoženje nije bitan.

Piše: Sanja Radovanović

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. MART

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar