Rani radovi Nine Radulović: Lečićeva bivša žena osim voditeljstvom, bavila se i OVOM profesijom (FOTO)

Nina ima bogatu karijeru iza sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Voditeljka Nina Radulović danima je u žiži javnosti jer je njenog bivšeg muža Branislava Lečića koleginica Danijela Štajnfeld prijavila u Višem tužilaštu u Beogradu za silovanje.

Nina i Branislav bili su u braku od 2010. do 2017. godine, iz kojeg imaju sina Lava, a počeli su da se zabavljaju kada je Nina bila već poznata voditeljka. Međutim, o ranijim radovima poznate voditeljke malo se zna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, bivša žena Branislava Lečića prvi put na malim ekranima pojavila se 2007. godine, kada se takmičila u serijalu “Evropsko lice” na javnom servisu.

Tada je Nina izabrana za ženskog voditelja, a Đorđe Maričić za muškog voditelja “Beovizije” 2008. godine. Nina je nakon ovog angažmana započela svoj rad na “Fox” televiziji kao voditeljka rijalitija “Survivor”, a kasnije je vodila emisiju “Ekskluziv”.

Nina se 2010. godine oprobala i kao pevačica na muzičkom festivalu “Sunčane skale” sa pesmom “Krug”, a posle toga karijera joj je otišla u suprotnom pravcu. Nakon uplivavanja u muzičke vode, ona je ipak nastavila da radi kao voditelj.

Foto: Youtube/Printscreen

Naime, Radulovićeva voditeljsku karijeru nastavlja na TV “Pink” vodeću emisiju “Trenutak istine”, kada je zamenila svoju koleginicu Tatjanu Vojtehovski.

Foto: TV Pink/Printscreen

Ona je sa kolegom Vladom Stanojevićem 2014. godine vodila “Pink mjuzik festival”, kao i dnevnu emisiju “Sat,dva”, ali i “Bravo šou”.

Nakon duže vremenske pauze, a po zatvaranju “Ženske TV” gde je svojevremno radila, Nina se vraća na Pink i postaje deo informativne redakcije. Ona je sada jedna od prezenterki na ružičastoj televiziji koju u nekoliko termina u danu možete gledati kako vodi “Nacionalni dnevnik”.

Foto: Instagram/Printscreen

Mnogi su je OSUĐIVALI: Nina otkrila zašto se udala za 30 godina starijeg Lečića, a OVAKO su se upoznali



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar