UŽAS

Kloi Kardašijan se iskrala iz kuće, UKRALA majčin auto i vratila ga SPALJENOG: Guma oko prozora se topila

"Sela sam u doslovce pola automobila", rekla je Kloi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Kloi Kardašijan
ScreenShot Instagram

Poznata starleta Kloi Kardašijan gostovala je u emisiji glumice Dru Barimor i tom prilikom iznela neke šokantne detalje o sebi.

Na dodeli Gremija sve oči su bile uprte u NJU: Kloi Kardašijan dobila DVOJNICU, sličnost je evidentna!

Ona je tako otkrila i da se jednom prilikom iskrala iz kuće i ukrala automobil svoje majke Kris Džener koji je kasnije vratila slupan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kim Kardašijan pozirala GOLA?! Za nekoliko sati dobila preko 4 MILIONA lajkova (FOTO)

“Bilo je oko 9, 10 sati uveče, mama je već spavala, namestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već bila zahvatila i auto moje majke! Bila sam jako uplašena… Kad sam stigla na parking, pola vozila je već izgorelo! Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući – sela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju – nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me”, ispričala je Kloi.

Kontroverzni jutjuber koga krive za razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta se oglasio pa progovorio o AFERI

Kardašijanova je ispričala i da je do požara došlo kada je jedan čovek saznao da ga žena vara i iz revolta je zapalio automobil koji je stajao do vozile njene majke. Da stvar bude gora, Kloi je tada imala samo 16 godina.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar