Starac je u BEOGRADSKOJ radnji uzeo nekoliko sardina, a ono što se posle desilo je PRETUŽNO

Scena kao na filmu, a onda su krenule suze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Alexas_Fotos

Prisustvovala sam filmskom hvatanju lopova u jednom beogradskom supermarketu, kojeg su umesto obezbeđenja, spretno uhvatile tri kasirke.

Kada je pokušao da iz prodavnice iznese proizvode koje je naivno stavio u rukave i džepove, sigurnosni alarm na vratima je zapištao. Nesrećni lopov je potom pokušao da istrči, međutim, kasirke su bile brže pa su ga savladale na samom izlazu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada je pritrčao i dečko iz obezbeđenja, koji je lopova vratio u market. Naterali su ga da izvadi sve što je ukrao, a pravi šok je usledio tek tada. Starijem čoveku koji ima između 60 i 70 godina je iz jakne poispadalo oko desetak konzervi sa sardinom.

“Ali ja sam gladan, izvinite, evo sve ću vratiti. Samo me pustite”, rekao je starac sa suzama u očima. Iako je u prodavnici bilo mnogo vrednijih stvari, koje bi mu se možda “isplatile” da ih je ukrao, on je uzeo sardine čija je ukupna vrednost bila oko 1.000 dinara.

Nas nekoliko se ponudilo da plati to što je nesrećni starac uzeo, ali nam, nažalost, nisu dozvolili… Starac je odveden negde “pozadi” poput pravog kriminalca, a mi svedoci smo uz duboki uzdah, nastavili sa kupovinom“, ispričala je ona.

Ivan (65) je našao novčanik sa 120.000 dinara, odneo u policiju, a kada je došao VLASNIK – doživeo je ŠOK



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Nažalost u ovoj kaljuzi punoj krokodila ne postoji besplatna pravna pomoć.Starac ne može da plati advokata.

    Odgovori
  2. Deda, ako citas ovo, idi kod advokata, neka radi na procenat i uzimaj pare sto su te maltretirali u marketu, uskratili slobodu kretanja i odveli negde pozadi protiv tvoje volje. Prvo radnice, pa obezbedjenje pa upravu marketa. Samo policija ima pravo da zadrzava gradjanina, nikakvo obezbedjenje nema pravo na to. Njihovo je ako posumnjaju na kradju da pozovu policiju. Oni ne smeju da rade policijski posao.

    Odgovori
  3. Obezbedjenje je gladnog coveka odvelo negde pozadi, verovatno do dolaska policije,ali zato su neka druga obezbedjenja na znatno visim nivoima,mirno posmatrala kako im kriminalci na vlasti iznose tone miliona dolara,i nisu ih odveli tamo negde pozadi do slaska policije!Tako je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu!Neko ce na..bati zbog kutije sardina,a neko ce zbog drzavnog kriminala na najvisem nivou,mozda biti i kandidat za Nobela!AFERIM BRE!!!!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar