Čula u sobi da ćerka (4) izmišljenom drugu u razgovoru spominje smrt i ubistvo: Tada se dogodio UŽAS

Nije mogla da veruje šta se sve izdešavalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/ManuelaRios

Manuela Rios iz Valjadolida otkrila je na Fejsbuku slučaj koji je doživela prošle godine u svojoj kući.

Španjolka je napisala da je sa četvorogodišnjom ćerkom Rozom u dnevnoj sobi doživela nešto što bi lako mogla sada da svrsta u kategoriju paranormalnog iskustva.

Prvi put omanula: Proročica Marta otkrila ZAŠTO nije predvidela KORONU – od njene poruke svi su zanemeli

“Roza već neko vreme od početka epidemije koronavirusa ima izmišljenog druga Dijega. Provela je nekoliko meseci manje-više stalno u kući, izolovana od društva, pa je izmislila Dijega da lakše prebrodi ovaj period detinjstva. Sve mi je to bilo normalno, često i simpatično do večeri kada je, dok je crtala nešto u sobi Dijegu spominjala – ubistvo“, napisala je Manuela.

Ona je dodala da je ćerkica vrlo samouvereno ispričala drugu da će da se dogodi neko ubistvo i da će svi na ulici plakati.

“Toliko je bila ubeđena u to da sam skočila s kauča i rekla da prekine s pričom. Govorila je da će se dogoditi neka smrt. Potom smo gledale neke crtane filmove i otišle smo da spavamo. Muž me je ujutro probudio i rekao da je u ulici pored naše izboden neki mladić i da je preminuo na licu mesta. Stresla sam se. Pitala sam posle Rozu odakle joj ideja da će biti ubistvo, ona je rekla da pojma nema o čemu pričam. Zaista se nije sećala, videla sam to posle po njenom ponašanju. To se dogodilo u januaru ove godine. Od tada više ništa slično nije spominjala svom drugu, a ni meni. Što ne znači da neće. Ali to užasno veče, odnosno jutro ostaće mi zauvek u sećanju”, napisala je Manuela Rios.

Nju su pratioci pitali da li je dete i pre imalo neka predviđanja odnosno slične priče po kući.

“Roza nikad pre nije ovako pričala jer je skoro izmislila Dijega. Pratiću je u narednom periodu oko toga”, dodala je Manuela.

Mini umro otac, a stanodavac joj ODMAH tražio da se iseli: Posle 15 dana se zbog OVOGA zauvek pokajao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar