Stanija prvi put o poznanstvu sa američkim DŽET-SETOM: Kim Kardašijan je uobražena!

Starleta je progovorila o druženju sa brojnim poznatim ličnostima, ali i veridbi sa Markom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Stanija Dobrojević

Srpska starleta Stanija Dobrojević godinama unazad meta je medijskih skandala. Od njenog učešća u brojnim rijalitijima do veze sa domaćim džet-setom, povezivali su je sa brojnim fudbalerima, ali i momcima iz podzemlja.

Pored svih afera sa kojima su je povezivali, ona se skrasila kraj crnogorskog modela, takođe rijaliti učesnika, Marka Markovića. Starleta je sada progovorila o svojoj veridbi sa pomenutim momkom, ali i zajedničkom životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam napravila rođendansku žurku, mene su udali. Nije da se nisu dešavale neke stvari, ali privatni život čuvam za sebe. Polako, znala sam da se neću rano udati. Živim život malo drugačije nego što je stereotip na Balkanu, prsten i papri nisu garancija sreće. Živimo zajedno, pre tog braka i dece, najbolje je da svaki par ima period da žive zajedno, ako je to kako treba, onda može i ostalo”, rekla je Stanija i otkrila ko sprema hranu:

Stanija se u emisiji pojavila sa PRSTENOM na ruci i progovorila o VERIDBI i udaji: To je šlag na tortu



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Pa normalno kad joj nije rekla da je zavrsila DRZAVNI ekonomski fakultet i to srpski.. Da sz Kim Kardasijan i ostali dzet set to znali, sve bi bilo drugacije..

    Odgovori

Ostavite komentar