Održan pomen Marinku Madžgalju: Okupili se prijatelji i porodica, majka ne može da sakrije TUGU (FOTO)

Danas se navršava pet godina od njegove smrti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Danas se navršava pet godina od smrti slavnog glumca Marina Madžgalja.

Na pomen na njegovom grobu danas su se okupili njegovi najmiliji, porodica, prijatelji, kolege…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još uvek neutešni otac, Marinkova sestra i majka na čijem se licu ogledala neopisiva tuga, među prvima su danas izašli na Novo bežanijsko groblje, dok se od kolega za sada pojavio samo Aleksandar Srećković Kubura.

Marinkova majka, Mirjana je prvi put nakon smrti sina progovorila prilikom svečanog otkrivanja murala posvećenom pokojnom glumcu pored Ateljea 212 pre samo nekoliko nedelja.

“Hvala svima koji su došli na ovu ideju da se ne zaboravi moj Maki. Nedostaje mi svakog dana i teško je sve ovo za jednu majku. Ne prođe dan da ne pomislim na njega. Jako je voleo da radi, stalno je bio zauzet. Obožavao je Beograd i Kotor, to su bili njegovi gradovi. Kad god bi negde otišao, ja bih ga zvala i govorila mu: “Sine dođi, spremila sam sarme”. Obožavao je da jede sarme “, rekla je ona kroz suze.

Da podsetimo, Marinku je rak pankreasa dijagnostifikovan 2015. godine, a on se stoički borio do poslednjeg trenutka. Kada su mu lekari saopštili da mu je preostalo još tri meseca života Marinko ih je proveo sa porodicom i snimajući seriju u Crnoj Gori, a odlučio je i da se krsti u manastiru Ostrog, samo 20 dana pre nego što je preminuo. Kako se tada pričalo, Marinko je taj čin jedva izdržao…

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar