Mina Vrbaški otkrila da li se čula sa Ivanom, pa nije ŠTEDELA njenog muža: Tara i Ša igraju PRLJAVU igru

Mina svakim svojim korakom šokira javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Učesnica sve četiri sezone rijaliti programa “Zadruga” Mina Vrbaški trenutno boravi van velelepnog imanja u Šimanovcima zbog zdravstvenih komplikacija.

Zadrugarka, koja pažnju javnosti privlači turbulentnim vezama u rijalitiju, odgovorila je u emisiji “Pitam za druga” na pitanje o Franu Pujasu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mina Vrbaški hitno NAPUSTILA Zadrugu: Upalili joj se fileri u ZADNJICI?!

“Pre neki dan si se čula isto ovako sa Franom, da li se ti sprdaš sa njim?”, pitao je voditelj Ivanu u emisiji “Pitam za druga”.

“Iskreno ti kažem, možda tako ispada, ali najiskrenije ne. Ja nemam problem da kažem kada pravim spletke. Dala sam šansu da opet bude nešto kao pre. Davala sam šanse ljudima koji to nisu zaslužili. On me nikad nije uvredio, on mi se stvarno dopao na početku, nego sam ja bila luda i zbunjena, nisam mogla da se skoncentrišem na nešto što želim, a sada znam šta želim. Sa njim mogu da imam mir, prija mi. Znam i koliko je on srećan sa mnom, nije igra i sprdnja kako 90% naroda zaključuje”, odgovorila je Mina.

Mina Vrbaški u prvom intervjuu nakon povratka u Zadrugu: Ša više nema suprugu, niti će je imati (VIDEO)

Vrbaški se nije libila ni da progovori o trenutno najaktuelnijoj priči u “Zadruzi 4”.

“Da li si se čula sa Ivanom Nenadovom?”, pitao je voditelj emisije “Pitam za druga”.

“Nisam stigla, ali zvaću je sutra. Dala sam neki intervju za Ša i Taru. Ja u rijalitiju igram igru sa njima, približila sam se njima, ja to ne podržavam, toliko mi je odvratno i grozno. Sa njima ne mogu da budem prijatelj, naročito sa Ša. Da ja dobijem uvrede zbog toga što sam rekla… Naravno da ću da budem prljav igrač što se tiče ljudi kao što su njih dvoje. Na Ivaninoj sam strani, ona je divna žena”, istakla je Vrbaški.

Mina Vrbaški priznala da se ČULA sa suprugom Nenada Aleksića Ša: SVE ću reći na intervjuu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar