Radmila Živković ŽESTOKO udarila na Lečića: Takve barabe su za BATINE! Sad može da glumi samo u reklami

Glumica je kivna na kolegu kojeg je Danijela Štajnfeld javno obeležila kao svog silovatelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Radio 021

Glumac Branislav Lečić naišao je na osudu javnosti zbog ispovesti glumice Danijele Štajnfeld u kojoj je otkrila da ju je Lečić silovao 2012. godine.

Mnoge kolege su mu okrenule leđa i javno ga osudile, a među njima je i čuvena glumica Radmila Živković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mirjana Karanović je rešila da ne igra više u predstavi sa Branislavom, a Živkovićeva je to iskomentarisala ovako:

“Ne igram sa Lečićem pa ne moram da donosim odluku kao što je Mira Karanović, Pitanje je da li će ga sad uopšte zvati da igra u serijama i filmovima, ali gledaoci ne moraju da se brinu. Gledaće ga redovno u reklamama za prostatu”.

Nina Radulović o razvodu od Lečića i ZLOSTAVLJANJU: Svaki vid NASILJA je za osudu!

Radmila poznaje Branislava godinama, ali nije joj žao što ovaj skandal loše utiče na njegovu karijeru.

“Svako je krojač svoje sudbine. Trebalo je da misli o imenu i karijeri kada je ‘obdarivao svojom čašću’ tu nesrećnu devojku”, rekla je Živkovićeva za “Informer” aludirajući na Lečićevu izjavu da Danijeli treba da bude čast “što ga je stavio u nju”.

Podrška koleginici: Radmila Živković rekla da je NIJE IZNENADILO kada je Danijela otkrila ime silovatelja

“Te njegove govorancije kojima opravdava silovanje neka ostavi za partijske sastanke. Neka objašnjava članovima svoje stranke da ženama treba da bude čast kada im on metne, treba da ga je sramota”, poručila je besno Radmila, pa nastavila još oštrije.

“Barabe su za batine! Takve bitange treba da budu zatvorene i to na dugačku zatvorsku kaznu. A devojčice moraju da stave prst na čelo i da osmah rijavljuju takve napasnike, jer ih samo tako mogu strpati u zatvor. Nemaju čega da se plaše i stide! Moraju da se brane! Ne mogu karijera, uloga ili mišljenej okoline da budu važniji od tvog integriteta. Žao mi je mladih devojaka koje su prinuđene na takav odnos zbog karijere, napretka. žao mi je kada im prete da će ostati bez uloga. Treba da skupe hrabrost, da prijave i da kažu: Baš me briga za ulogu, a mi svi kao društo moramo da stanemo iza njih”, jasna je glumica.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (4)

  1. Tamo moze da sarmira muskarce do mile volje bez bojazni za neko seksualno uznemuravanje. Bice debelo nagradjen i cak uvazavan do bezsvesti.

    Odgovori

Ostavite komentar