“Ostajao je NASAMO sa učenicom u školi, ona je imala 20 godina”: Stigla još jedna OPTUŽBA na račun Lečića

"Odnos između te devojke i Lečića je bio drugačiji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld (37) javno optužila kolegu Branislava Lečića (66) za silovanje, neke njihove kolege su navele da nisu iznenađene, a i druge devojke su progovorile o svojim iskustvima sa Lečićem.

Tako je jedna voditeljka na Tviteru objavila poruke koje joj je slao Lečić, dok je druga ispričala kako joj je “olizao uho i dahtao joj”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kuriru se javila i jedna Lečićeva bivša učenica iz njegove škole glume, koja tvrdi da je on u jednom periodu insistirao da ostaje nasamo sa jednom učenicom, koja je u to vreme imala dvadesetak godina.

– Odnos između te devojke i Lečića je bio drugačiji. Želeo je od nje da sama pred njim ima svoje tačke, bez nas ostalih učenika, koji smo inače uvek bili publika. Videla se njegova naklonost prema njoj u vidu pohvala, favorizovanja, načina obraćanja, pogleda – kaže čitateljka i dodaje:

– Sve ovo se događalo kada je bio u braku sa bivšom ženom.

Glumica Danijela Štajnfeld Foto: Printscreen

Podsetimo, glumica, koja je prošle godine prvi put javno rekla “da ju je silovao moćnik iz filmske industrije” i koja je snimila dokumentarni film o svojoj traumi, prekjuče je rekla da ju je Branislav Lečić silovao, kao i da mu je ona govorila “ne”, ali da ju je on uprkos tome psihički, fizički, emotivno i seksualno mučio. Lečić se povodom teških optužbi oglasio saopštenjem, u kojem je naveo “da je to najgnusnija laž”, kao i da je spreman da ide na poligraf.



Izvor: Kurir

Komentari (9)

  1. nemojte ovo da radite. ako imenom i prezimenom ne stojite iza svojih izjava, ne treba da se miješate. Bog će mu suditi, a vi ne huškajte

    Odgovori
  2. Nas nekoliko profesora iz Niša tadilo je na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru u vreme kada je tamo radio i Lečić Svi smo bili u prilici da slušamo brojne priče koje su počele da se ispredaju po njegovom dolasku na taj univerzitet. Kabinet mu je bio preko puta mog kabineta i gledala sam ga kako je pun sebe. On nije mislio da iko osim njega vredi. Bio je prepotentan i na mahove veoma ohol.

    Odgovori

Ostavite komentar