Mlada majka poželela odnos sa mužem pod tušem, a onda se srušila i umrla: Policija otkrila jezivu istinu

Porodica i dalje ne može da dođe k sebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/VittoriaCostadeCastro

Mlada majka Vitorija Kosta de Kastro (19) preminula je u rodnom Brazilu nakon što je poželela da ima intiman odnos sa suprugom (19) pod tušem.

Šokirani suprug pozvao je hitnu pomoć kada se Vitorija neposredno pred odnos samo srušila na pod u kupatilu. Pokušao je da je reanimira ali nije bilo spasa.

Policija je privela supruga, ali je on posle saslušanja i obdukcije pušten na slobodu. Ispostavilo se da je Vitorija umrla od srčanog udara izazvanog nenadanom i vrlo snažnom aritmijom.

“Imali smo odnos na kauču pre odlaska pod tuš. Nismo se pošteno ni odmorili, a ona je ušla za mnom u kupatilo i tražila je ponovo da to uradimo. Tada se samo srušila na pod”, rekao je uplakani suprug.

Porodica De Kastro i dalje ne može da veruje šta se dogodilo, baš kao i žitelji Sao Visentea koji su Vitoriju znali kao večito nasmejanu i pozitivnu osobu koja se prošle godine, doduše dosta mlada udala i dobila dete, prenosi news.com.au.

“Nije pila, nije pušila, nije se drogirala. Prošle godine se zaljubila u supruga i posle 3-4 meseca odmah je zatrudnela. Želela je to dete, podržali smo je i tu”, rekao je otac nesrećne devojke koji je dodao da je uvek bila dobrog zdravlja i da se nije žalila na pritisak ili aritmiju pre.

Prvu ženu izgubio u sudaru, druga mu ostala paralizovana: Zaplakao kada je saznao KO ga je zauvek prokleo



Izvor: Objektiv.rs, Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar