Prvu ženu izgubio u sudaru, druga mu ostala paralizovana: Zaplakao kada je saznao KO ga je zauvek prokleo

U jednom trenutku je predosetio da sve što mu se događa ne može biti slučajno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/PublicDomainPictures

Škotlanđanin Ian Frimen (40) doživeo je sve najgore što život u braku može nekom da donese.

Dva puta se ženio, kako stvari stoje, možda bolje da nije. A možda je zapravo bilo najbolje da je na vreme s majkom raščistio neke stvari, jer se ispostavilo da je i ona kumovala tragičnom sledu događaja u njegovom životu.

Brodolom u ljubavi, nesanica, bolovi: Ovo je prema verovanju 6 SIGURNIH znakova da vas je neko PROKLEO

Ian je 2007. na sastanku na slepo upoznao Maksin Nilson u koju se odmah zaljubio. Ona na početku nije bila baš oduševljena njim, ali ju je osvojio šarmom i upornošću. U braku su dobili sedmogodišnju Dejzi i petogodišnjeg Džošuu pre nego što su se 2015. preselili iz Londona u Kembridž.

Ianova majka bila je protiv Maksin, baš kao što je od malena gledala da sina drži kraj svoje suknje. Živeli su sami i bila je ljuta na njega kad se odselio u London.

Nekoliko meseci kasnije posle selidbe u Kembridž, Maksin je na putu do kuće autom udario pijani muškarac. Od siline udarca žena je letela više od 20 metara i na mestu je ostala mrtva. 

Ian je ostao sam sa decom, ali je nekako uz pomoć prijatelja uspeo da sve prevaziđe. Majčinu pomoć je odbijao jer je znao ako je primi u dom, da će mu preteranom pažnjom i popovanjem za sve uništiti život.

Luiz su Ianova deca odmah zavolela i obasipala su je pažnjom i u bolnici, Foto: SWNS printscreen/realfix.com printscreen

Tri godine posle gubitka supruge Maksin, Ian je upoznao Luiz. Ona je želela sve s njim, ali je njega bolela prošlost. Nekako su pronašli način da prevaziđu sve njegove blokade i uzeli su se.

Sredinom 2019. godine Luiz se okliznula u kadi i polomila je kičmu. Ostala je paralizovana. Ian je bio van sebe, ali je ponovo uložio nadljudski napor da pres svega zbog dece istraje.

Sredinom prošle godine prijatelj mu je rekao da u njegovom životu nisu čista posla, odnosno da je moguće da mu je neko davno bacio kletvu na odnose sa ženama jer je gotovo nemoguće da ovako prođe u životu sa obe ljubavi.

Ian je posle dugog odmahivanja rukom ipak otišao u selo kraj Invernesa odakle mu je majka, ali nju nije posetio. Znao je za dve bake koje su se i kad je bio mali bavile skidanjem crne magije.

Posle nekoliko susreta s njima, ne pričajući im da posećuje i drugu ženu u selu, obe su mu potvrdile da je u mladosti na njega bačena kletva. Obe su rekle da to ima sasvim sigurno veze sa Ianovom majkom.

Spavao je tada dve noći kod majke u selu i druge večeri priznala mu je da je poželela da se jednom zbog nesreća u ljubavi vrati njoj. Ian je tada zauvek prekinuo kontakt s majkom i vratio se deci i paralizovanoj supruzi u Kembridž.

Ema ubila ljubavnicu muža i ostavila telo da izgleda kao samoubistvo: Jedna GLUPOST ju je koštala svega



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar