Iz FS Albanije pisali Ediju Rami: Ono što su tražili, nimalo se neće svideti Englezima!

Međutim, ministarstvo zdravlja dalo je negativan odgovor...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gent SHKULLAKU/AFP/Profimedia

Fudbalski savez Albanije pozvao je vlasti te zemlje da puste navijače koji su se vakcinisali protiv koronavirusa na utakmicu sa Engleskom u Tirani, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Savez je pitao premijera Edija Ramu za pomoć da se popuni 30 odsto kapaciteta, oko 6.500 mesta, Nacionalne arene u Tirani, za utakmicu protiv Engleske u nedelju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Predložio bih da sve vakcinisane osobe, profitirajući od masovne vakcinacije koju kao Vlada obavljate, prisustvuju utakmici na stadionu”, naveo je predsednik Saveza Armand Duka u pismu albanskoj vladi.

Ministarstvo zdravlja Albanije odbilo je predlog Fudbalskog saveza o prisustvu navijača na stadionu zbog porasta broja zaraženih.

“Uveren sam da ćete razmotriti ovaj zahtev za dobrobit albanskog fudbala i za ljubav naših navijača prema crveno-crnom dresu reprezentacije”, naveo je predsednik albanskog saveza.

Foto: Gent SHKULLAKU/AFP/Profimedia

Selektor Albanije Edoardo Reja nedavno je rekao da bi navijači motivisali njegove igrače i da fudbal bez navijača ne postoji.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, Albanija će u Grupi I početi u četvrtak utakmicom u Andori. U nedelju će biti domaćin Engleskoj, a naredne srede gostovaće u San Marinu. U toj grupi su još Poljska i Madjaska.

Puče ljubav: Zaratili Albanija i tzv. Kosovo – za sve je kriv ovaj momak! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar