Velika glupost Lesora: Budućnost nadomak polufinala Evrokupa – repriza finala ABA lige! (VIDEO)

Podgoričani savladali Monako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/Eurocup

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice savlaali su u prvom meču četvrtfinala Evrokupa ekipu Monaka na strani sa 77:76 u uzbudljivoj završnici.

Prvo je Kobs doneo prednost Budućnosti od 77:76, nakon čega je usledio minut odmora. Trener domaćeg tima Zvezdan Mitrović osmilsio je sjajnu akciju za Lesora koja bi urodila plodom da je bivši igrač Zvezde pogodio zicer. Nakon tog promašaja igrača podgoričkog tima krenuli su sa slavljem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova situacija je neodoljivo podsetila na finale ABA lige između Crvene zvezde i budućnosti, kada je crnogorski tim slavio sa 3:1, a identičan zicer i to baš protiv Budućnosti promašio je upravo Matijas Lesor!

Centralna figura meča bio je centar Budućnosti Vili Rid, sa 24 poena i 13 skokova. Kobs je dodao 21 i oni su bili jedini dvocifreni u pobedničkoj ekipi. U timu Monaka prednjačio je Rob Grej sa 18, Matijas Lesor je dodao 13 (sedam skokova), koliko i Di Bost, koji je šutirao 3-14 iz igre. Četvrtfinalna serija se igra do dve pobede. Sledeći meč ovi rivali igraju 26. marta

 

Legendarni “zvezdaš” opleo po Srbima sa Malog Kalemegdana: Davidovcu i Dobriću nešto fali



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar