Srbin i Hrvat kandidati za klupu Juventusa: Pirlo nije dorastao zadatku, kreće borba za presto

Upitno je samo kada Pirlo odlazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Bio je mastor na terenu, ali još treba da uči. Andrea Pirlo je na izlaznim vratima Juventusa, a nakon eliminacije iz Lige šampiona od autsajdera Porta, usledio je i poraz od Beneventa u ligi koji izvesno znači i oproštaj od titule.

Zato italijanski mediji kreću da licitiraju ko će sesti na klupu giganta. Na tržištu je nekoliko imena, što slobodnih, što očigledno željnih dokazivanja na velikoj sceni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čim se pojavila informacija da je Pirlo bivši, da li uskoro ili na leto, ugledni portali su objavili da su Jirgen Klop i Pep Gvardiola preskupi. I sastavili listu kandidata.

U vrhu je Simone Inzagi koji čini čuda sa Lacijom. Prošle sezone najozbiljniji konkurent Juveu, ko zna šta bi bilo da nije sezona suspendovana, a realno gledano ekipa koju Inzagi ima nije top kvaliteta. Svi su složni da je pred njim velika karijera.

Zatim, Đan Pjero Gasperini. Atalanta nije više iznenađenje, to je mašina, ali sa limitima. Gasperini poznaje klub, radio je kao direktor omladinske škole u Torinu i takođe je realna opcija.

Ali, to nije sve. Italijanska štampa je na spisak kandidata stavila i Sinišu Mihajlovića, trenera Bolonje. Pre sedam godina bilo je on ili Antonio Konte, izbor je pao na nekadašnjeg kapitena.

Zatim, Republika prenosi interesantnu priču da je i Igor Tudor kandidat, koji se nije proslavio u Udinezeu i ta priča realno nema smisla. Doduše, dodaju da bi to bilo provremeno rešenje.

Ne spominje se, ali tu je i Masimilijano Alegri. I dalje nema klub.

A, smetao je Mauricio Sari?

Crvena linija Beograd – Pirej: Partizan zove, Grci ni da čuju! Štoper sve dalje od Humske



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar