“Da li su vakcine kita”? Biljana Srbljanović razmontirala Petričića i njegovu sramnu karikaturu (FOTO)

Petričić objavio još jednu u nizu glupih i neduhovitih karikatura

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Agonija karikaturiste Dušana Petričić se nastavlja, ne može da izađe iz serije glupih i neduhovitih karikatura, a to je primetila i dramska spisateljica Biljana Srbljanović:

“Šta govori ova karikatura? Da su vakcine kita? Da su zemlje koje ih proizvode, manijaci? Da je vakcinisanje zapravo rat manijaka kitama? Ozbiljno pitam”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srbija je jedna od retkih zemalja koja je omogućila svojim građanima da odaberu čime će se vakcinisati, a u ponudi su sva sredstva za imunizaciju koja je moguće nabaviti.

I vakcinacija u Srbiji se sprovodi takođe na dobar način kao što je i nabavka vakcina, pa se suvereno nalazimo na prvom mestu u većini kategorija koje se mere.

Po broju revakcinisanih na milion stanovnika, Srbija se nalazi na prvom mestu u Evropi, a iza nje su Malta, Danska, Švajcarska i Norveška.

Po broju revakcinisanih na 100 stanovnika Srbija je u Evropi takođe na prvom mestu, kao i u regionu, sa 858.461 ukupno revakcinisanih, gde je za sobom ostavila Rumuniju, Mađarsku, Sloveniju i Hrvatsku.

Po broju vakcinacija na 100 osoba Srbija se nalazi na drugom mestu u Evropi, iza Velike Britanije, sa 31,8 osoba, dok je u regionu, po broju vakcinacija takođe na drugom mestu sa 2.163.593.

Srbija na TRONU Evrope! Sjajna organizacija i vrhunska spoljna politika dali rezultate, zato smo NAJBOLJI

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (25)

Ostavite komentar