Janjuš isprozivao Miljanu u emisiji: Ti si opterećena INTIMNIM odnosima, NAPASTVUJEŠ koga stigneš!

I ona je imala mnoštvo kritika na račun Marka Janjuševića Janjuša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ MagazinIn

Miljana Kulić gostovala je danas u emisiji Magazin In sa pojedinim zadrugarima, što je nije sprečilo da oplete po svojim cimerima.

Ona je imala mnoštvo kritika na račun Marka Janjuševića Janjuša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Janjuše, smatram da to što si prevario ženu nije u redu, zbog ove devojke ovde, koja nije nimalo moralna, koja se čereči i apsolutno vidiš sve! Ja se nadam da će ti žena oprostiti, ali to je za mene najružnije. Mislim da će njoj ta slika uvek biti u glavi. Janjuše, u prethodnoj “Zadruzi” si bio klasičan idiot”, poručila mu je Miljana, koja je potom prešla na Frana Pujasa.

Foto: Printscreen/ Youtube/ MagazinIn

“Emotivno si nestabilan, juriš za Paulom, a sve dok je budeš jurio, ona će bežati. Ispadaš kao neki nervni bolesnik koji i dalje krije emocije, a voliš Paulu.”

Janjuš je potom uzvratio Miljani rekavši joj da je opterećena seksom.

“Miljana, mislim da si jako seksualno napasna osoba, opterećena seksualnim odnosima. Napastvuje svakoga koja vidi, biće teško ljudima ovim muškim”, iskritikovao ju je Janjuš, na šta je Kulićeva burno reagovala:

“To je njegovo mišljenje, on je oženjen čovek, ja ga ne gledam na taj način”, pravdala se Miljana, a potom se osvrnula na svoj odnos s Kristijanom Golubovićem i spekulacije zadrugara da se zaljubila u njega.

“Prvo gledam dve stvari – ženu i godine. Da mi je zanimljiv i da želim da provodim vreme sa njim, da, želim. I onda zadrugari spekulišu kako ga ja hvatam, da guram nešto i pozivam da uđe u toalet… To su jako mizerni ljudi, mizerne zadrugarke koje svoj k*rvarluk žele da operu, to što su bile sa oženjenim muškarcima žele da operu preko mene. Ja se sa čovekom družim, zanimljivo nam je, pravimo šou, bitno je da narod vidi.”

Teški problemi zadesili Kuliće: Marija ide na hitnu OPERACIJU, Siniša nije dobro, a sve kriju od Miljane



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar