IMA PLAN

Luna Đogani pokreće novi BIZNIS nakon porođaja?! Zaradiće velike PARE, a učestvovaće i Gagi i Anabela

Sa bebom stiže i novac?!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Luna Đogani uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a trudničke dane provodi u smišljanju novih poslovnih poduhvata.

Luna Đogani uživa u 6. mesecu TRUDNOĆE: Pokazala kako joj se BEBA rita u stomaku i oduševila sve (VIDEO)

Naime, kako piše Kurir, ona će pokrenuti novi kanal na Jutjubu gde će govoriti o majčinstvu i svemu što ono sa sobom nosi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S obzirom na to da ona i njen verenik Marko Miljković dobro zarađuju od reklama putem Instagrama, ali i svog kanala na Jutjubu, gde svaki video ima po nekoliko stotina hiljada pregleda, Luna je odlučila da proširi posao, piše Kurir.

Luna Đogani je dobila ime po Balaševićevoj pesmi: Ostala uspomena na jednu od najtužnijih ljubavnih priča

Ona se, kako je rekao sagovornik pomenutog medija, raspitivala kako se zarađuje na ovoj platformi kada je sadržaj namenjen za decu, šta sme da snima, a šta ne, kao i koji je najbolji način da privuče publiku, mlade mame, buduće mame, ali i decu. Plan joj je da se snima u prvim danima nakon porođaja i da opiše kako se oseća na dnevnom nivou, zatim da priča o sve popularnijoj temi, dojenju, ali i grčevima kod novoređenih beba. Želi i da pokaže svojim pratiocima kako se ona i Marko snalaze sa ćerkom, pa će snimati i kako je presvlače, hrane, kako je zabavljaju, kupaju, umiruju, i veruju da će to privući veliki broj gledalaca.

Luna Đogani NE BRINE za zdravlje! Trudna na prepunoj ŽURKI bez maske se provodi uz Karleušu (VIDEO)

Pojavljivaće se i njeni roditelji Gagi i Anabela, pa će tako svi imati priliku da vide kako se oni snalaze u ulozi deke i bake, navodi se dalje.

Osim zarade od pregleda, što je neupitno, s obzirom na to da Luna ima veliki broj fanova i ogromnu podršku, ona se nada da će na taj način privući i sponzore i dodatno ih reklamirati u snimcima, te da će na taj način još više zaraditi, piše Kurir.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar