Mina zbog ljubomore NAMERNO zarazila dve drugarice i njihove momke, a onda ju je stigla Božja kazna

Mislila je da će sve doći na svoje i da više neće jedina biti nesrećna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dni.ru printscreen

Dvadesetsedmogodišnja Mina Kostjuk iz ruskog grada Perma proteklih dana bila je na kiseoniku, nakon što je primljena u bolnicu usled teške kliničke slike.

Mina se krajem februara po drugi put u sedam meseci zarazila koronavirusom, ali se može reći da je i sama kriva za to. Prvi put prošla je bez bolnice i to se dogodilo u avgustu 2020. godine. Kako nije mogla da podnese izolovanost i samoću, počela je posle oporavka puno da izlazi, prenosi ruski portal Dni.

Jedna osoba na probi hora ZARAZILA 60! Upozorenje stručnjaka: “Nosite masku i kad NEMATE SIMPTOME”

Zbog ljubomore što jedina u društvu nema dečka već duže vreme, Kostjukova je gledala kako da ogovaranjem i širenjem tračeva napakosti dvema drugaricama koje su bile u srećnim vezama.

Ništa joj od takvih loših planova nije polazilo za rukom sve do februara ove godine, kada je počela da kašlje i dobila je temperaturu. Ispostavilo se da je bila na korona žurci s koje je utvrđeno da se više od 20 mladih zarazilo.

Verujući da će i ova, druga korona za nju biti “mačji kašalj” smislila je kako da ponovo napakosti prijateljicama. Organizovala je malu sedeljku na koju su obe došle sa momcima. Tokom večeri ih je sve puno puta grlila, ljubila, nazdravljala s njima prikrivajući podatak da je veče pre toga dobila nalaz da je pozitivna na koronavirus.

Posle samo 48 sati obe drugarice dobile su temperaturu, dok su momci prošli sve na nogama, bez vidljivih simptoma. U odnosu na prijateljice koje su se oporavile kako treba, Mina je potpuno nagrabusila.

Stanje joj se toliko pogoršalo zbog upale pluća da je završila u bolnici, a dva dana bila je čak i na kiseoniku.

Kako je sestrama priznala da je sama kriva za sve i da je zarazila još nekoliko prijatelja oko sebe, priča se, htela to ona ili ne, ipak proširila po Permu i obe prijateljice su s Minom zauvek prekinule kontakt, što su potvrdile, uz celu priču, na Fejsbuku, piše Dni.

Mina je na kraju, videvši šta je napravila pre svega sebi, na Fejsbuku samo kratko napisala:

“Stigla me je Božja kazna. Sama sam kriva za sve”.

Javila šefu da se ZARAZILA, pa mu greškom poslala ŠAMPANJAC i vruću sliku: Ovakvu reakciju nije očekivala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar