Ani muž noćima ulazio kod njene SESTRE u sobu: Upala im unutra, a zbog prizora joj se ZAVRTELO u glavi

Pre ulaska je već plakala od muke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dailyrecord.co.uk printscreen

Škotlanđanka Ana Rets (35) doživela je jednu od najčudnijih noći u životu kada je uhvatila muža sa svojom rođenom sestrom u krevetu.

Ana je na Fejsbuku ispričala ovu, po mnogima urnebesnu priču koja njoj i nije bila baš za smejanje.

“Nedeljama unazad primetila sam kako se moja sestra Beki domunđava u kući sa mužem Kenijem. Nisam htela da paničim jer znam da mi Beki u životu ne bi napravila bilo šta zbog čega bih posle bila ljuta na nju. Zato i živi uostalom s nama. Pomaže nam u kući sa dvoje male dece, kuva ponekad, ide u prodavnicu, bila nam je glavni oslonac i podrška tokom karantina. Ali, da sam primetila da je postala bliska s mojim mužem – jesam. Alarm mi se upalio jedne noći kada sam osetila da Keni ustaje iz kreveta i nema ga, ali sam bila suviše umorna da gledam šta radi. Mislila sam da ide kod ćerkica, možda spava pored njih”, piše Ana a prenosi Dejli Rekord.

Kako su dani odmicali, tako su se njen Keni i Beki sve više u kući dobro slagali, kikotali i gledali.

“Postala sam jako sumnjičava. Nisam želela da dižem frku, ali da je nešto tu postojalo – jeste. A onda mi je jedne noći pukao film. Keni je ustao i nije ga bilo više od sat vremena. Bila sam ljuta.Ujutro sam ga pitala gde je bio, rekao je kod dece. Nisam mu verovala”, dodaje Ana.

“Uvek je bio NEŽAN”: Pas ubio bebu dok su se igrali, roditelji posle tragedije odlukom ŠOKIRALI sve

Sledeće večeri rešila je da ustane za njim i vidi šta to radi. Tada samo što je nije strefio infarkt. Ušao je kod Beki u sobu, a onda je čula da se smeju.

Stajala sam pred vratima i plakala. Nisam smela da uđem unutra, jer sam znala šta ću videti. Međutim, prelomila sam i otvorila vrata. A tada sam zanemela – gledali su nešto na laptopu. Ispostavilo se da su svake noći gledali po jednu epizodu ‘Igre prestola’! Bila sam toliko ljuta da nisam imala prostora da se smejem sebi samoj. Bila sam i ljuta što me je lagao da ide kod dece. Pitala sam ih zašto kriju da gledaju seriju. Beki je rekla da nije želela da insistira na tome tokom dana i večeri kako bi Keni imao što više vremena za mene i decu. Tek usput je u razgovoru s njom shvatio da mu se serija jako gleda i malo po malo, počeli su zajedno da je prate. Drugo, znali su da ću da se ljutim ako u gužvi sa decom hoće da gledaju seriju. Realno, noć i jeste bila jedino moguće vreme za takve stvari tokom karantina, jer smo stalno bili oko dece”, napisala je Ana.

Ljudi su u komentarima pozdravili njenu odluku da prati muža, naglasivši da je njena priča sa smešnim i pozitivnim krajem, kao i da ima puno sličnih koje upravo imaju onakvo finale kakvog se Ana pribojavala da će zateći u sobi.

Majka i ćerka zajedno LOVILE muškarce: Dovodile ih, pa pljačkale u kući dok nisu napravile FATALNU grešku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Ovo je u zenskim ocima prevara ,cak i bez seksa. Jedan mudar covek je rekao: Zene hoce da budu gospodar vaseg vremena.

    Odgovori

Ostavite komentar