“Upropastio” Zvezdu u Podgorici, pa progovorio: I dalje me proganja ta noć, Omić je kriv za moj odlazak!

On je ubrzo posle toga 2018. napustio Zvezdu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Matijas Lesor je dobro igrao u Crvenoj zvezdi, ali će navijačima crveno-belih uvek ostati upamćen po promašenom “ziceru” protiv Budućnosti u Morači, kojom bi crveno-beli došli na korak od odbrane ABA lige.

On je godinama kasnije priznao da ga taj promašaj proganja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Definitivno najgora uspomena iz moje dosadašnje karijere, i do danas mislim o tom promašaju i o tome šta bi se dešavalo i kako bi se dalje stvari odvijale da sam dao koš tada… Ne znam ni sam zašto u Podgorici nisam zakucao, devet od deset puta bih u toj situaciji dao koš, a to je bio taj deseti. Nisam imao sreće – kao što sam već rekao, osećam se da dugujem timu i navijačima nešto. Kada bih mogao da vratim vreme bih, a ako se nekada vratim u klub, trudiću se da se iskupim”, govorio je Lesor.

On je ubrzo posle toga 2018. napustio Zvezdu, a sada je konačno otkrio i šta je razlog tome.

“Posle Nantera, bilo je ili da pređem u NBA ligu ili u Evroligu. Ukazala mi se prilika da se priključim Crvenoj zvezdi u Beogradu. Kada sam potpisao za Srbe, brzo sam se privikao na njihov stil igre i to kako tamo funkcionišu stvari. Prethodno sam se preselio iz Martinika u Francusku, tako da sam već bio naviknut na taj kulturološki šok koji donose novo mesto i novi klub”, pričao je Lesor za Monako tribjun.

Razlog odlaska je dolazak drugog igrača, koga nije imenovao, ali je tada došao Alen Omić.

“Svi su se potrudili oko mene i osećao sam se jako dobrodošlo u Beogradu. Dobro sam se slagao sa saigračima, međutim pred kraj sezone je nastalo nekoliko problema, kada se jedan drugi igrač priključio ekipi. Moje vreme na terenu je bilo smanjeno i procenio sam da bi mi bolje bilo da pređem u Unikahu”, rekao je Francuz

Javio se Obradović iz bolničke postelje: Otkrio je u kakvom je stanju!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar