Naša pevačica USVOJILA BEBU, a onda su joj je ODUZELI i više je nikad nije videla: Želi samo jedno!

Progovorila o teretu koji nosi celog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Yotube

Pevačica Zorica Erić, koja je učestvovala u muzičkom takmičenju “Nikad nije kasno”, progovorila je o bolnom periodu i teretu koji nosi čitavog života.

Naime, jednoj napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad glavom i tako postala njena hraniteljska porodica. Sve ovo bilo je u periodu kada je pevačica bila tek učenica srednje škole. Devojčicu je nakon toga usvojila druga porodica, a Zorica je više nikada nije videla i sa tim i dan danas ne može da se pomiri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Volela bih samo da znam da je ona dobro. Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je. Samo bih volela da mi nekad neko samo javi da je ona dobro. To je jedna izuzetno teška i emotivna priča. Ništa nije trebalo da bude tako kako jeste. Pretpostavljam i da se ona ne zove onako kako smo je mi zvali. Zaista bih volela samo neko da mi javi samo da je ona dobro, ali da to bude sto posto pouzdana informacija”, tužno je rekla Zorica za “Grand Online”.

Foto: Printscreen/ Youtube

Devojčica je još u bolnici dobila ime Aleksandra, a Zoričina porodica je to prihvatila i nastavila tako da je zove i kasnije.

“Ona je imala dva i po meseca kad sam je prvi put odvela kući. Ne znam šta da kažem zaista. To je bio jedan divan gest, ali ostavio je traga u našoj kompletnoj porodici. Prihvatiti dete kao ravnopravnog člana i onda odjednom se preseku sve veze. Kod nas u zemlji je kvantna fizika usvojiti dete. Mi nismo ispunjavali uslove. Moji roditelji nisu imali rešeno stambeno pitanje, tako da smo mogli samo u snovima da je usvojimo”, rekla je pevačica i dodala:

Foto: Printscreen/ Youtube

“Stupili smo mi u kontakt sa usvojiteljima i verovali da će ovo biti razlog da se makar jednom godišnje vidimo i čujemo sa njima. Ja ih ne krivim, možda ne žele da ona zna, možda su uplašeni, ko zna. Ali ja verujem da će sve doći na svoje i da će jednog dana, nekim čudnim putevima ona pronaći put do nas.”

Ova naša pevačica je USVOJENA! Malo ko zna njeno PRAVO ime, a njen život obeležila je tragedija (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar