Uhvatili je sa kolegom na pauzi u AKCIJI: Zbog nezapamćene kazne u besu je uradila najgoru stvar

Bila je zapanjena odlukama odozgo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/jannie95rill

Džejni Rilik (25) iz Brizbejna otpuštena je s posla krajem prošle godine nakon što je imala seks sa kolegom usred pauze za ručak.

Džejni je posle dužih flertova sa šefom odseka marketinške agencije za koju je radila pristala da vode ljubav u napuštenoj kantini.

Skandal u školi: Direktorka tražila da učenice ne IZAZIVAJU profesore suknjicama, pa su ovako uzvratile

Dok je ostalih šestoro zaposlenih bilo napolju, oni su se prepustili strasti, ali jedna od radnica ušla je na kratko u kantinu po čašu i tada ih je zatekla. Odmah ih je prijavila za nedozvoljen odnos i Džejni je odmah otpuštena, ali i tužena za maltretiranje šefa!

Za razliku od nje – šef je prošao samo sa opomenom. Isfrustrirana Australijanka prvo je napisala sve o slučaju na Instagram stranici, a onda se još jednom obratila agenciji za koju je radila u nadi da će je makar suspendovati, ne i otpustiti.

Pritom je uložila i žalbu za seksizam i to što se šefu zbog pozicije i pola progledalo kroz prste, ali nije dobila pozitivan ishod.

Na kraju je otišla novinarima najpopularnijeg portala u Brizbejnu i opisala je svoj slučaj. Tek kada je marketinška agencija došla na naslovnu stranu portala, situacija se naprasno promenila.

Oni su bili ti koji su tada zvali Džejni na razgovor pomirenja, dok su šefa njenog odseka suspendovali. Naravno, i tužbu za maltretiranje šefa su momentalno povukli.

“Nije htela ni da čuje za to. Samo je želela da se sazna za dvostruke aršine i nedostatak objektivnosti prilikom kažnjavanja, odnosno otkaza. Šef je bio taj koji joj se stalno nabacivao, on je predložio da uđu u kantinu, a na kraju je Džejni otpuštena a on se lagano vratio na svoje radno mesto. Nepravda ju je zabolela, zato se obratila i medijima”, pisalo je u tekstu na portalu Brizbejn tajmsa.

Dečko joj rekao da ne želi više nikad da je vidi: Osmislila brutalan plan zbog kog je zažalila



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar