Đilas nastavlja da brani Kokezu, Dijanu i Vuletića: Pokušava od njih da napravi žrtve

Ono što ne ide u prilog Đilasovoj odbrani Vuletića, Hrkalovićeve i Kokeze jeste da su svo troje odbili poligraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Medij Nova s, koji se nalazi pod upravljačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragan Đilasa, nastavlja da pruža podršku licima koja su osumnjičena kako za saradnju za ozloglašenim kriminalcem Veljkom Belikvukom, tako i za prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U poslednjem tekstu na pomenutom portalu, pod nazivom “Ko je naredio saslušanje Vuletića, Dijane, Kokeze…” tema nije razlog saslušanja, iako je jasno da se terete za najteža krivična dela.

Ono što Đilas preko medija nastavlja da radi jeste to da pokušava da odbrani pomenute aktere, i da na taj način skrene pažnju sa kriminalnih radnji, kao i da od glavnih osumnjičenih napravi žrtve!

Foto: Printscreen Nova s

Ono što ne ide u prilog Đilasovoj odbrani Vuletića, Hrkalovićeve i Kokeze jeste da su svo troje odbili poligraf, dajući zdravstvena opravdanja, a odbijajući ga postalo je jasno da nešto kriju.

No, čitava ova situacija ni ne čudi, jer kako Đilasu, tako ni njegovima medijima nije važna država i sugurnost njenih građana, već je samo cilj napasti Vučića i opravdati one koji se nalaze sa suprotne strane Srbije, pa makar to bili i kriminalci.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar