Irena 4 godine nije vodila ljubav, pa iste noći spavala sa dvojicom: Zbog ovoga je završila u BOLNICI

Nije znala šta će od bolova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: gazetawroclawska.pl printscreen

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u fabruaru u pregrađu poljskog grada Vroclava.

Noćna služba dežurne bolnice dočekala je u zoru Irenu Kozlovsku (28) koja je vrištala žaleći se na nesnosnu bol u donjem delu tela.

Posle pregleda doktora dobila je sedative da se umiri i ostala je do podneva u bolnici na posmatranju, prenosi gazetawroclawska.pl.

Irena je platila danak nepripremljenosti za seksualne odnose, pošto prema sopstvenom priznanju četiri godine nije vodila ljubav.

“Rekla nam je da je 2017. doživela saobraćajnu nesreću posle koje je jedva prohodala. Pre toga imala je turbulentnu i nasilnu vezu iz koje je izašla sa psihičkim posledicama, pa joj je puno vremena trebalo da se oporavi i izbegavala je muškarce i veze. Dogodila se jedna manja kućna zabava u vreme koronavirusa kod prijateljice i tamo je upoznala dva momka. Očigledno se uželela prirodnih potreba ali njeno telo nije bilo spremno za tako nešto. To je uobičajena pojava, pogrešila je što je iznenada ušla u sve to”, rekao je novinarskoj ekipi dežurni lekar bolnice u predgrađu Vroclava.

Irena je posle dve nedelje i sama napisala na Fejsbuku da je imala gadan slučaj “povratka u seksualnu svakodnevicu” ali nije ulazila u detalje.

“Apelujem samo na žene da ako su pravile duže pauze kao ja, nikako ne pogreše. Iako neki doktori kažu da je to zabluda, na svojoj koži sam osetila najgoru bol u životu u predelu polnog organa. I da, u mom slučaju je tačno, kada nemate ‘to’ duže vreme, ‘ona’ se zaista suzi”, napisala je ova devojka.

Doktor stavio kokain na polni organ i ubio Ivonu, a sada zbog ovoga PROKLINJE ŽIVOT



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Sličan problem će imati i jedna moja komšinica udovica. Umro joj muž pre dve godine i ona uporno bre neće da prima nas komšije na kafu.Ma ni da se uhvatimo za kapijicu. Dok joj je muž bio živ ulazilo se kod nje i bez kucanja. A sad kao nemojte nema ko da popravi ako je razvalite. Samo ludi poštar visi kod nje. Hahaha mozda ulazi na drugu kapiju .Samo njoj izgleda stiže račun za infostan svaki dan. Dere se ko luda. Ili su joj visoki računi ili se ljuti jer poštar ulazi stano na drugu kapiju.A kad se jednom predomisli i počne da nas zivka na kafu i njoj će ova kapijica da škripuće. A onda će da krešti i da traži da svako od nas ponese tovatnu mast ili wd 40. Jbg. Da je bar sama ponekad otvarala zatvarala tu nesrećnu kapijicu nego jok. Tvrdoglavo bre to. A posle joj škripi. Pa naravno da škripi. A ovi što lupetaju da se kapija od ne korisćenja pretvori u kapijicu neka se ne brinu. Jednom kapija uvek kapija.

    Odgovori

Ostavite komentar