“Pokušali smo da ga iščupamo, scena je bila GROZNA”: Kolega o pogibiji radnika u Zrenjaninu

Tragedija je potresla Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Ilustracija

Muškarac D. A. (40), radnik firme Sole komerc nastradao je danas oko 10 sati na stovarištu uglja kada je pokušao da popravi viljuškar.

Kako kaže njegov kolega, šef stovarišta, Mladen Tomić, ne zna se tačno kako je došlo do ove velike tragedije, osim da su, iz nepoznatog razloga, vile pale na njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radio je nešto na viljuškaru, dok je drugi kolega otišao po ključ, njega su poklopile vile i bukvalno mu slomile kičmu. Bio sam u blizini kada se to desilo, u tom trenutku sam se nalazio u kupatilu, a on je bio iza, na stovarištu. U jednom trenutku me je pozvao kolega da brzo dođem tamo. Scena je bila grozna, pokušali smo da ga iščupamo, da dignemo vile, ali to ručno nije bilo moguće – prepričava Tomić ovaj uznemirujući događaj.

Dodaje da je tada, kada je stigao, već bilo kasno.

– Kičma mu se slomila na licu mesta… Da sam bar bio tu u tom trenutku… Međutim, kada sam video, već je bilo kasno. Trenutno ne radimo, zatvorili smo kapiju, ovde ima policije i hitne pomoći. Nažalost, nismo mogli ništa da uradimo za našeg kolegu. Tresem se, pijem lekove, ne znam kako ću noćas da zaspim – vidno potrešeno i uznemireno navodi Mladen Tomić.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar