Nesvakidašnja scena u gradskom prevozu: Beograđanki zavibrirala torba, onda je IZVADILA UREĐAJ pred svima

Sve se odigralo na liniji 18

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Nesvakidašnja situacija danas se odigrala u gradskom autobusu kada je beograđanki M.K. (27) “zavibrirala” torba. Putnici su pretpostavili da se u istoj nalazi vibrator, pa su pogledi i komentari bili neizbežni.

Devojka je odlučila da svoju ispovest podeli sa portalom “Objektiv”, a mi vam je prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dobar dan! Jutros sam doživela jako neprijatnu situaciju u gradskom autobusu na liniji 18. Naime, sačekala sam autobus, otkucala kartu i sela. Proverava sam mejlove na telefonu kada se odjednom začuo zvuk vibriranja. Videla sam da celi autobus odjednom gleda u mene, ali u tom trenutku mi nije bilo baš najjasnije o čemu se tačno radi – započinje svoju ispovest ova mlada Beograđanka i nastavlja:

Foto: E-Stock/Dusan Milenkovic, Ilustracija

– Videla sam da se moja torba trese i shvatila sam da su putnici najverovatnije pomislili da se unutra nalazi vibrator. Ipak, istina je malo drugačija. S obzirom na to da imam zakazan pregled kod zubara, odlučila sam da ponesem četkicu na posao, kako bih pre pregleda još jednom oprala zube.

– Međutim, u pitanju je električni uređaj koji vibrira tokom upotrebe i prilično je bučna. Kroz osmeh sam otvorila torbu i izvadila četkicu i ugasila je pred svima kako bi putnici koji su mi ranije uputili one oštre poglede bili “mirni”. Izmamila sam čak i nekoliko osmeha – kazala je ova devojka za “Objektiv”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar