Ko je zapravo Zdravko Krivokapić? Procureli šokantni podaci iz 2006. – srpski narod u NEVERICI

Reditelj Blagota Eraković otkrio nove informacije vezane za premijera Crne Gore

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Zdravko Krivokapic
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Sa osvrtom na poslednje emitovanu emisiju “Argumenti“ na nacionalnom javnom servisu posebnu pažnju javnosti privukao je reditelj Blagota Eraković govoreći o ranim para-političkim radovima aktuelnog premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića.

Naime u spomenutoj emisiji Eraković je Vladi Crne Gore uputio instrukciju kako nikakvog političko-partijskog revanšizma ne sme biti, i da to što je neko u prošlosti bio član DPS-a ne može biti etiketa koja će nadjačati sve njegove poslovne uspehe i reference. Ono što je interesantno jeste da spomenute instrukcije stižu od čoveka koji je kao član saveta RTCG-a često upravo etiketirao druge po nacionalnoj osnovi, svojevremeno govoreći o srpskim nacionalistima koji nikada neće preboleti suverenu Crnu Goru i tome slično.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Eraković se u nastavku gostovanja posebno osvrnuo na premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, koji je kako navodi u nekim prošlim vremenima bio kako on navodi veliki Crnogorac posvećen suverenističkim zamislima, te da je doprinos nezavisnosti i suverenosti Crne Gore dao i svojim glasom na referendumu održanom 2006.godine. Takođe je naglasio da je njemu itekako poznato da je Krivokapić kao univerzitetski profesor čak bio i na čelu pokreta koji je u potpunosti bio suverenistički nastrojen, dodajući kako bi o spomenutom periodu rado porazgovarao upravo sa Krivokapićem.

Imamo li u vidu da je premijer Krivokapić od 100% Srbina uoči izbora, stigao do 200% Crnogorca u postizbornom procesu, potom imamo li u vidu da je umesto uoči parlamentarnih izbora najavljene posete Srbiji, prvu zvaničnu posetu odradio u Briselu i sjedištu NATO pakta, a od Srbije potom srdačno i sa zahvalnošću primio pomoć u vidu kontigenta vakcina, te zatim navode koje je izrekao reditelj Eraković u emisiji “Argumenti“ postavlja se logično pitanje: Ko je zapravo Zdravko Krivokapić?



Izvor: Alo

Komentari (26)

  1. Imas pravo,donekle,ali je njegov polozaj sada veoma tezak,mora odrzati koaliciju po svaku cijenu,inace vratismo se na staro i nikad vise. Odatle potezi zbog kojih mu zamjerate.

    Odgovori
  2. Potpuno se slažem sa vama i mislim da on smeta nasoj dubokoj državi ,ponajviše onima koji su došlina vlast 1945(čast poštenim ljudima) i koji su navikli da drukajući druge iništa ne radeci, lepo žive.Vidite kako njihovi potomci komentarišu i Z. Krivokapića i sve druge koji su tradicionalno vaspitani i uglavnom žive od svoga rada.Njima samo tito valja jer su sve dobili time što su zaboravili ko su i odkoga potiču.

    Odgovori
  3. manje problema od vas Milogoraca, a što ne vratiste sve što vam se ponudilo, što sve uzimate, što rado dočekujete Srbe na obale mora samo da bi nam uzeli pare....što vam je draži hrvat i šiptar od Srbina....Jado jadni....

    Odgovori

Ostavite komentar