“Šverc koji traje decenijama”: Medojević objavio snimak krijumčarenja KOKAINA I CIGARETA u Crnoj Gori

Nebojša Medojević je preko svog Fejsbuk profila video snimkom ukazao na šverc koji koji se decenijama odvija u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Decenijama se šverc cigareta i kokaina odvija preko Luke Bar, smatra Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta.

– Takozvani “državni program” postao je sasvim normalni “biznis” od koga se niko ne distancira ili skriva. Povlašćeni agenti ANB-a, carinici, policajci, špediteri, direktori Luke Bar, vlasnici “fantomskih firmi”, decenijama švercuju cigarete i drogu preko Luke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo snimak iz maja 2020 (možete ga pogledati kliko, na kome se jasno vidi kako brod koji je bio usidren u Luci Bar nekoliko dana, napušta akvatorijum Luke i pebacuje “neku robu” dizalicom na brod pilot Luke Bar. Sve “to” nadgleda brod granične policije. Da neki “džak” ne padne u more ili da, ne daj Bože, neki neobavešteni policajac ili carinik ne počne da radi svoj posao. Teret je suviše vredan.

Pilotina Luke Bar, nepoznati brod i patrolni čamac granične policije, u po bela dana pretovaraju “nešto” na otvorenom moru.

Ovo je ŠVERCENEGRO! – napisao je Medojević.

Haos ispred Milove kuće: Đukanovićevi ljudi gađali KAMENICAMA građane koji su danas najavili pad DPS-a



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar