Predsednik Vučić sa malom “Darom”: Ponosan sam što sam ugostio Biljanu i njenu porodicu (FOTO+VIDEO)

Biljana je igrala ulogu Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu “Dara iz Jasenovca”, kao i članove njene porodice.

Predsednik Vučić je Biljanu Čekić i njenu porodicu ugostio u Vili Mir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vučić je maloj Biljani poklonio cveće.

– Želeo bih danas na 8. mart svim ženama, devojkama i devojčicama da čestitam i da kažem da smo mi muškarci bez žena ništa, bez njihove podrške i pomoći ništa. Ponosan sam što mogu ovde da ugostim Biljanu Čekić i njenu porodicu, Biljana je neko ko je zaslužio da dobije više od Oskara, tri puta sam je oslovio sa Dara, ona je simbol fantastične uloge, mislim da će još mnogo takvih uloga biti pred njom, nećemo zaboraviti, to je uradila sa mnogo emocija. Porodica, to su skromni, dobri ljudi, baš onakvi kakva je većina našeg naroda, želim da joj kažem veliko hvala za to što je uradila za srpski narod u celini, za Srbiju i Republiku Srpsku. Ona je poželela da upozna Miloša Bikovića, on je u Severnoj Makedoniji pa će to uraditi drugi dan, svakako je bio mnogo radostan kada je to čuo – rekao je Vučić.

Biljana se zahvalila na toploj dobrodošlici.

– Hvala gospodinu Aleksandru Vučiću što nas je predivno ugostio, hvala na predivnim rečima, prošetala sam Beogradom, predivan je, drago mi je što sam došla i posetila ga i upoznala sve divne ljude.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar