Čude se što ima milione, a sin mu radi u kopirnici: Batistutin odgovor im je svima zapušio usta!

Sjajna priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Gabrijel Batistuta je za mnoge bio jedan od najboljih napadača Evrope 90-tih prošlog veka, a briljirao je u dresu Fiorentine i Rome.

Batistuta je oduševljavao javnost igrama u dresu Fiorentine, a kasnije je zaigrao za Romu s kojom je pre 20 godina uspio da osvoji titulu. Legendarni napadač karijeru je završio 2005. godine i totalno se povukao iz javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Argentinac je imao velike probleme s bolovima u kolenima zbog čega je čak razmišljao o amputaciji nogu. Bolovi i dalje postoje, ali u mnogo manjoj mjri i Batistuta konačno može da uživa u penziji.

Ovih dana u javnosti se pojavila jedna od njegovih izjava kada ga je jedan od novinara pitao da li je istina da njegov sin radi u fotokopirnici i zašto je to tako.

Foto: Profimedia

“Da, moj Hoakin radi tamo”, kazao je Batistuta, a onda je novinar nastavio: “”Ljudi govore: ‘Batijev sin radi u fotokopirnici’, kao da radi nešto nedostojno, slažete se, ali i to je pošten posao”.

“Mogao bih svakome od svoje dece da dam po jedan automobil bez problema, ali ne znam da li bi ih to usrećilo i koliko bi ta sreća trajala. Jer kada uđu u taj auto, znali bi da to nije njihovo i da im je to tata kupio. Razumem da je drugačiji doživljaj kada voze neki manje lep automobil, ali imat će na umu da su to sami zaradili. To što moja jeca imaju svoj posao za mene znači da sam im ja poklonio dostojanstvo”, zaključio je Batistuta.

Rade Krunić otvorio dušu: Nisam se osećao dobro, imao sam problema…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. E moj Bato...Kod nas dete sa par dana života dobije kolica od 600 evra.A sa 18 je gazda i dedi i babi i ocu i majci i još ne mora nigde da radi...

    Odgovori

Ostavite komentar