Vučić o političkim cirkuzantima: Tražili su da prikažemo kako žena gine u udesu, a sada su protiv snimaka

Vučić se dotakao i teme svojih političkih protivnika,

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/bs

Predsednik Vučić se danas nakon sastanka sa ambasadorkom NR Kine Čen Bo obratio građanima Srbije. On je, tom prilikom, pričao o bitnim stvarima za našu zemlju, o kineskim investicijama, večerašnjoj sednici Saveta za Nacionalnu bezbednost.

Vučić se dotakao i teme svojih političkih protivnika, koji su svojevremeno tražili da se javno prikažu razni snimci tragičnih događaja, kao što je bio slučaj sa ženom koja gine u udesu. Sada su ti isti, navodi on,  listom protiv toga kada je on hteo da celoj Srbiji pokaže najmonstruoznije stvari koja je radila određena kriminalna grupa u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

– Važno je da ljudi vide sa kakvom opasnošću smo se suočavali, zbog roditelja žrtava trebamo da nađemo sredinu zbog prikazivanja. A ovi koji se navodno zalažu za roditelje, a znam da im nije stalo do njih, ovi politički cirkuzanti koji su bili u stanju da pričaju “dajte nam snimke ubijenih bošnjaka”, pa koliko meseci su trazili da se vidi nešto sto nije društvena opasnost. Govorili su da im damo nam snimak kako žena gine u saobraćajnoj nesreći, i kažem ljudima užasan je snimak nema potrebe za tim, a oni kazu lažeš Vućiču, a sad naravno, kad političkim cirkuzantima nešto ne odgovara onda će da okrene ploču, istakao je Vučić.

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar